This version of the page http://agro-business.com.ua/spetstem.html (89.184.77.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-30. The original page over time could change.
Спецтема — Агробізнес сьогодні

STEFES. Україна — Ліхтенштейн: об’єднані успіхом

Сьогодні група компаній «Штефес» добре відома в Україні. Засоби захисту рослин, що виробляє і реалізовує «Штефес», дали змогу тисячам українських аграріїв зберегти й зібрати мільйонні врожаї, примножити свої статки. Популярності компанії сприяла не лише якість її продуктів, а й наполегливість, далекоглядність і харизма її засновника Герберта Штефеса, який у буремному 1993 році провів досліди новітніх ЗЗР і зареєстрував їх в Україні. Згодом із його легкої руки 1997 року в Ліхтенштейні було створено виробничу компанію ДДЕ ФАРМ АГ, яка наразі входить до складу групи компаній «Штефес» і провадить розроблення та виробництво пестицидів під брендом STEFES.

Lemken Azurit — підсумки сезону по no-till

Сівалка Azurit 9 від компанії LEMKEN знову демонструє свої можливості та ефекти від способу висіву DeltaRow®, цьогоріч — у 30 господарствах
 

AGROконцентрат - чудовий квартет

Як компанії KUHN, MAS SEEDS, FMC і TIMAC AGRO створили в Україні польовий майданчик для обміну технологіями, пропонуючи комплексні рішення для протистояння головним агрономічним викликам.
Назви компаній-виробників KUHN, MAS SEEDS , FMC і TIMAC AGRO не потребують особливого представлення. Це найвідоміші світові виробники посівного матеріалу (MAS SEEDS), сільгосптехніки (KUHN), засобів захисту рослин (FMC) і мінеральних добрив (TIMAC AGRO). Усі вони посідають провідні позиції у світових рейтингах, кожен у своєму сегменті та широко представлені в Україні.

Технології точного землеробства в МХП

Агроіндустріальний холдинг МХП справедливо вважають справжнім маркером розвитку аграрного сектору України. Сучасні технології тут упроваджують одними з перших, так само як й інноваційну техніку та обладнання. Усі нові технічні рішення в МХП спочатку проходять суворе тестування в реальних умовах, після чого ухвалюють рішення про їх подальше широке застосування.

Сільськогосподарська техніка стає ще доступнішою

Оновлення автопарку техніки — питання, що турбує кожного фермера. Адже нарощування потужностей — неодмінна складова розвитку господарства. Проте не завжди керівники господарства готові виділити немалий бюджет одним платежем для поповнення автопарку сільськогосподарської техніки. Саме тому на допомогу приходять фінансові програми.

ТОЧНИЙ ВИСІВ «ПІД КЛЮЧ» — ДОСВІД «РІН-АГРО»

Коли в ПП «Рін-Агро» (Чаплинський район, Херсонська обл.) постала потреба в точному й високотехнологічному висіві, Ігор Окуненко, голова підприємства, вирішив не купувати нову сівалку, а модернізувати наявну: оснастити її рішеннями Precision Planting®.

Azurit — 4-й демотур Україною

Фермерське господарство «Віра» — це, мабуть, одна з найбільш авантюрних і водночас найцікавіших локацій цьогорічного демотура LEMKEN, бо ж Azurit 9 хоч і може зробити прямий висів, але розроблялась вона для технологій нехай із мінімальним, та все-таки обробітком. Утім, цікавість експерименту перевищує ризики. Його результат дасть відповіді на ключові питання: чи здатна сівалка працювати по «нулю» та яким буде ефект від синергії умов нульової технології й способу висіву Delta Row® 

AMAZONE практика прямого висіву

Валерій Клемент, голова ПСП «АФ «Василівка» (Березанський р-н, Миколаївська обл.) уперше спробував працювати «по-нулю» 4 роки тому – сьогодні ж ця технологія впроваджена на всіх близько 3000 га. За 100 км від нього Андрій Томницький, директор СПП «Агро-2000» (Березівський район, Одеська обл.), цьогоріч вперше з 2007 року посіяв льон у необроблений ґрунт. Це різні господарства, але обидва для поглиблення роботи за no-till, чи, щоб спробувати прямий висів, обрали сівалки AMAZONE.

Як аграріям заробити на інноваційних біопродуктах

На виставці «АгроВесна 2021» провідний український виробник представив біопрепарати з унікальними технологічними перевагами. В чому перевага продуктів нової формації та як біотехнологічні інновації стають визначальними для аграрного розвитку – в розмові з керівництвом компанії BioNorma.

Новий Trimble® Field-IQ™ — практика в Kernel

Дві тисячі вісімнадцятого року Trimble випустила на ринок оновлену групу продуктів Field-IQ™, які суттєво спрощують процес керування технікою. Нові ECU (англ. electronic control unit, електронний блок керування) Trimble® дозволили керувати ISOBUS-машинами від різних виробників через один монітор.

Біопрепарати компанії BioNorma відкривають нові можливості для аграріїв

Біотехнологічний напрям — це не якась поодинока стежина біля поля. Це, поза сумнівом, один із магістральних шляхів розвитку сільського господарства у двадцять першому столітті. У світі це предметно розуміють. І в Україні також розуміють — і діють.Напрацювання провідної вітчизняної компанії BioNorma можуть стати ефективним інструментом сучасного агробізнесу практично в кожному господарстві.

  • 1
  • 2
  • Наступна
  • Кінець
Мільйон з гектару
Скільки можна заробити на вирощуванні часнику

НОВИНИ

трав. 30, 2023

Уряд розширив межі території Ізмаїльського морпорту

трав. 30, 2023

Зберегти своє: точне землеробство і маржинальність

трав. 30, 2023

Аграрії Київщини отримають майже 70 млн гривень на розвиток садів та теплиць

трав. 30, 2023

На сьогодні важко спрогнозувати, якою буде ціна меду, – бджоляр

Facebook Google Plus Twitter Linkedin Pinterest

Please publish modules in offcanvas position.