This version of the page http://www.peugeot.ua/showroom/peugeot-5008-suv.html (139.45.207.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-16. The original page over time could change.
7-місний кросовер Peugeot 5008 ПЕРЕЙТИ ДО ВМІСТУ
7-МІСНИЙ PEUGEOT 5008

Витрата пального у змішаному циклі

5,1 - 7,2 л/100 км

Викиди CO2 змішаного типу

124 - 128 г/км

0 Відгуки
Рейтинг 0 / 5 серез 0 відгуків

7-ми місний кросовер PEUGEOT 5008

Ласкаво просимо до салону, де на вас чекає новий рівень імпозантного стилю, де вдосталь місця та яскраве оформлення.
Завдяки спортивній поставі та бездоганній плавності кросовер PEUGEOT 5008 отримав більш сучасні лінії оформлення, запроваджуючи стандарти проектування завтрашнього дня.


Вдосконалена позиція водія у салоні PEUGEOT i-Cockpit® та допоміжні системи класу «люкс» допоможуть вам отримати кращі враження від їзди та динаміку автомобіля класу Grand Touring. Кожна поїздка перевершуватиме ваші очікування! 

ДИЗАЙН

СМІЛИВИЙ ДИЗАЙН*

Змініть своє уявлення про разючий стиль

Розширте своє уявлення про імпозантний стиль.


На семимісному кросовері PEUGEOT 5008 силует кузова оновлено більш сучасними рисами, що промовляють про елегантність та велич. Таким чином витримано ідеальну рівновагу між потужністю та вишуканістю.
Завдяки оновленій безрамковій решітці радіатора та фірмовим фарам, передня частина автомобіля виглядає ідеально цілісною, фігурною та легко впізнаваною. Зокрема увагу привертають новий металізований бампер обтічної форми та глянцево-чорні заглибини обабіч нього.  
Динамічну та спортивну поставу його рельєфного кузова підкреслено хромованими вставками, що подовжують лінії фар до заднього спойлера.

БЕЗРАМКОВА РЕШІТКА РАДІАТОРА

Нова безрамкова вертикальна решітка радіатора, що «розтікається» до країв тонкими лезами, прикрашає передню частину автомобіля плавними та стрімкими лініями.  

ПЕРЕДНІ ФАРИ

Повністю світлодіодні фари з функцією SDLФункція Статичного освітлення поворотів, яка значно покращує видимість на поворотах.  , обрамлені денними ходовими вогнями у формі «світлових ікол», та  хромованою вставкою у передніх крилах, підсилюють хижий зовнішній вигляд автомобіля.  

ЗАДНІ ФАРИ

Ззаду повністю нові світлодіодні ліхтарі Full LED PEUGEOT мають характерні об’ємні «3D-кігті» та динамічні вказівники поворотів. Ліхтарі закриті прозорим затемненим склом, яке стає чорним, заходячи обабіч кузова. Таким чином задня частина візуально набуває більших розмірів, виглядаючи більш спортивно.

ПАНОРАМНИЙ ДАХ

Дах чорного кольору з алюмінієвими рейлінгами посилює впевнений та стрімкий силует автомобіля. Панорамний дах дає велику насолоду та впускає більше світла у салон, завдяки чому усі пасажири отримуватимуть особливе задоволення від поїздок. 

ВНУТРІШНІЙ ПРОСТІР

Попри те, що новий кросовер PEUGEOT 5008, має невеликі, як для свого класу габарити, він може похизуватися напрочуд просторим салоном.
У салоні оптимізовано розташування елементів, щоб забезпечити неабиякий простір та можливість (майже) безкінечно змінювати кількість місць від 1 до 7Трансформація салону спрощується за рахунок модульності незалежних пасажирських сидінь, які можуть регулюватися та зніматися у 2 та 3 ряді (у 3 ряді сидіння також знімні).  .
Крім того, дістатися просторого багажникаВеликий об'єм завантаження від 700 дм³ (VDA 210) до 1940 дм³ (VDA 214). Можливість перевезення довгих предметів до 3,20 м завдяки можливості складання в горизонтальне положення переднього пасажирського сидіння  тепер дуже просто: двері багажника мають електропривод відкривання та закривання. Для цього варто лише провести ногою від заднім бампером.

ОПЦІЯ «BLACK PACK»

ТЕМНІ ТА ЕЛЕГАНТНІ АТРИБУТИ

Щоб підкреслити динамічний силует, новий PEUGEOT 5008 можна замовити з елегатними та вишуканими елементами темного кольору у новій опції «BLACK PACK», яка пропонується у найдорожчих варіантах комплектації GT та GT Pack:

  • Безрамкова радіаторна решітка та емблема лева пофарбовані у колір «темний хром»;
  • Колір написів PEUGEOT, 5008 та GT, та рейлінгів на даху оформлено в напівматовий чорний;
  • Оздоблення спойлера у нижній частині переднього бампера, декоративних вставок у передніх крилах, даху, заднього спойлера та накладок на задньому бампері виконано у глянцево-чорному кольорі.

ПІДСИЛЕНА ТЕХНОЛОГІЯ*

Завдяки ергономічній організації простору місця водія з концепцією PEUGEOT I- Cockpit®, досвід кермування на кросовері PEUGEOT 5008 стає простим та інтуїтивно зрозумілим в умовах підвищеного комфорту та безпеки.


Тут передбачено кермо зменшеного діаметру, щоб покращити маневреність, та сім двопозиційних перемикачівклавіші забезпечують доступ до основних функцій, що дбають про комфорт . У центрі передньої панелі PEUGEOT 5008 встановлений новий 10" сенсорний екран з високою роздільною здатністю, та нову 12,3" цифрова панель приладів над кермом, що має високоякісний екран, яку можна повністю налаштувати на свій смак. За допомогою них ви зможете слідкувати за роботою основних бортових систем, не відволікаючись від дороги.

СУМІСНІСТЬ

Щоб вказувати вам шлях, не відволікаючи від дороги, новий сенсорний HD-екран з високою роздільною здатністю з діагоналлю 10" (25,4 см) поєднано з функцєю Mirror Screen "Дзеркальний екран", щоб виводити зображення сумісних застосунків зі смартфону, та заряджайтеСтандартна комплектація, додаткова опція або недоступно в залежності від модифікації. - Індукційна зарядка для пристроїв, сумісних зі стандартом Qi  його на центральній консолі. Крім того, у задній частині салону для пасажирів передбачено два USB-порти.

НОВА ПАНЕЛЬ ПРИЛАДІВ

Завдяки більш насиченому чорному кольору та покращеному контрасту нова цифрова панель приладів з діагоналлю 12,3" (30,5 см), що розташована під лобовим склом над кермом, має кращу якість відображення на екрані та оптимізовану читабельність даних, вибраних водієм, що заощаджує час. Крім того, її можна повністю налаштувати на власний смак. 

ЗРУЧНІ СИДІННЯ

Розташувавшись з комфортом на зручних сидінняхСидіння AGR (Aktion Gesunder Rücken: Німецька асоціація здоров'я спини). Стандартна комплектація, додаткова опція або недоступно в залежності від модифікації., що регулюються та підігріваються, мають сертифікат AGR, функцію масажу та огортають тулуб. Насолодіться високоякісними оздоблювальними матеріалами та оббивкою класу «люкс», яка слугуватиме вам багато років.

БЕЗДОГАННЕ ЗВУЧАННЯ

На повну міру скористайтеся перевагами аудіосистеми преміум класу Hi-Fi Focal®Залежно від комплектації. Focal® це французький бренд, світовий лідер у виробництві високоякісних рішень. НЧ-динамік змонтовано під пасажирським сидінням, щоб не захаращувати простір багажника. , яка подарує вам насолоду чистого та деталізованого звуковідтворення за допомогою 10 вбудованих ВЧ- та НЧ- динаміків. Її центральний канал та ВЧ- динаміки пофарбовані у новий бронзовий колір.

ЕФЕКТИВНІСТЬ

Кросовер PEUGEOT 5008 має чудову динаміку руху та легко керуюється. За динамікою та акустичним комфортом його можна порівняти з автомобілем класу Grand Touring.

 

На вибір передбачено два дизельні двигуни серії: BlueHDi останнього покоління, що відповідає екологічному стандарту Euro 6 та вкомплектований системою Stop&Start, та HDi -  екологічному стандарту Euro 5.

ТЕХНОЛОГІЧНІ РІШЕННЯ

СИСТЕМА ЗЧЕПЛЕННЯ

Завдяки новітній системі зчеплення з дорожнім полотном Grip ControlОптизізована протибуксувальна система має 4 режими налаштувань зчеплення: «Звичайний», «Сніг», «Бруд» та «Пісок».  ваші горизонти розширяться. Ви зможете налаштовувати параметри зчеплення нового кросовера PEUGEOT 5008 відповідно до погодних та дорожніх умов.

На крутих узвозах система допомоги під час спускуHADC: система допомоги при рушанні на підйомі та під час спуску.  допоможе вам контролювати швидкість.

РЕЖИМ НІЧНОГО БАЧЕННЯ

Щоб забезпечити оптимальні умови реагування водія у темну пору доби або в умовах погіршеної видимості, інфрачервона камера системи нічного баченняЗалежно від комплектації  виявляє присутність перехожих або тварин на відстані до 200 м попереду автомобіля, поза зоною, що освітлена фарами. Сигнал з камери виводиться на цифрову панель приладів, що розташована у полі зору водія, і звучить сигнал тривоги.

НАПІВАВТОНОМНЕ КЕРМУВАННЯ

Дізнайтеся про функцію напівавтономного кермування за допомогою пакета "Безпека". Завдяки системі утримування у смузі рухуСистема використовується, щоб підтримувати вибрану водієм позицію автомобіля у смузі руху (лівіше, правіше або по центру смуги)  та адаптивному круїз-контролю з функцією повної зупинки "Stop&Go"Система, у якій використано радар у середині переднього бампера та камеру вгорі під лобовим склом  вона автоматично пристосовує вашу швидкість до швидкості транспортного засобу попереду, дотримуючись безпечної відстані для раптової зупинки, у той же час забезпечуючи рух за траєкторією відповідно до позиції, яку вибрав водій.
Підключені послуги

ОТРИМАЙТЕ НОВИЙ ДОСВІД КЕРУВАННЯ З PEUGEOT

Завдяки наявності різноманітних послуг переваги стають безмежними. Відкрийте для себе можливості підключення від PEUGEOT.

ДОДАТОК MYPEUGEOT® 

Керуйте на відстані Вашим автомобілем PEUGEOT 5008 за допомогою безкоштовного додатку MyPeugeot За умови підключення до мережі мобільного зв'язку та доступний в залежності від напрямку   та скористайтеся в режимі реального часу індивідуальними сервісами, синхронізованими з Вашим обліковим записом:

  • Контроль стану автомобіля (дані про їзду, місцезнаходження);
  • Легкий і швидкий доступ до служби підтримки;
  • Управління технічним обслуговуванням та іншими заходами з догляду за Вашим автомобілем.

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ БІЗНЕСУ

Відкрийте для себе PEUGEOT 5008: великий кросовер преміум-класу, обладнаний 7 трансформовними пасажирськими сидіннями, високоефективний та технологічний з ефектним дизайном, розроблений для професіоналів.

Можливо придбати в кредит або лізинг.

СКОНФІГУРУВАТИ ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ ОНЛАЙН СКЛАД
  • Знайти дилера
  • ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
  • НЕОБХІДНА ДОПОМОГА
  • ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ
Модельний ряд
  • PEUGEOT Sport Engineered
  • Електричні автомобілі
  • Гібридні автомобілі
  • Кросовери
  • Мінівени
  • Переобладнані автомобілі
  • Седани
  • Переобладнані спільно з Reform
Швидкі посилання
  • Придбати PEUGEOT онлайн
  • Сконфігурувати ваш PEUGEOT
  • Замовити онлайн консультацію
  • Зареєструватись на тест-драйв
  • Підзарядка
  • Автономія
Післяпродажне обслуговування
  • Онлайн запис на сервіс
  • PEUGEOT Assistance
  • Аксесуари
  • Вартість ТО
  • Технічне обслуговування
Дізнайся
  • Юридичне повідомлення
  • Політика конфіденційності