This version of the page http://pfl.ua/custom/ne-zalishiti-poza-groyu (185.156.41.187) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-14. The original page over time could change.
Професіональна футбольна ліга України

 

 

НЕ ЗАЛИШИТИ ПОЗА ГРОЮ

 

“Не залишити поза грою” – проект ПФЛ та ТМ SWIFT, які підтримують школи та вчителів у бажанні підняти інтерес до занять спортом та футболом.

1 вересня 2016 року представники клубів Професіональної футбольної ліги стали учасниками Дня Знань. П`ять клубів ПФЛ долучились до акції «Не залишити поза грою», що її ініціювало керівництво ліги за участі офіційного партнера, ТМ SWIFT, відвідавши урочисті лінійки та подарувавши школам спортивне екіпірування.

 

 «Ми підтримуємо дитячий футбол. Масовий футбол – основа професіонального футболу, необхідно приділяти увагу його основі, де грають заради задоволення та здоров`я. Без підтримки масового футболу неможливо чекати високих результатів на національному рівні. І ця підтримка є одним із пріоритетів нашої роботи», - Сергій Макаров, президент ПФЛ

 

 

ЧЕРНІГІВ

 

В Чернігові дітей вітали віце-президент «Десни» Ігор Базалінський, начальник управління молоді і спорту міськради, видатний біатлоніст Андрій Дериземля, легендарний футболіст та головний тренер молодіжної дівочої збірної України Сергій Сапронов, керівник проектів клубу Андрій Прокопенко

«Ми з радістю підтримали акцію ПФЛ, адже діти – це наше майбутнє. Хочу запевнити, що футбольний клуб Десна зацікавлений у розвитку спорту в регіоні та обіцяє всебічну підтримку дитячо-юнацькій спортивній школі. Віримо, що такий маленький захід зробить велику справу – допоможе дітям вибрати правильний шлях та вести здоровий спосіб життя», – заявив Ігор Базалінський під час урочистої лінійки.

   
   

 

 

ЧЕРНІВЦІ

 

В Чернівцях гостями гімназії №7 стали спортивний директор ФСК «Буковина» Іван Павлюк та гравці команди Антон Батрак і Євген Немтінов. Їхній візит став справжнім святом для школярів. За словами Івана Павлюка, саме ця гімназія є одним з найспортивніших закладів міста: впродовж декількох років її спортсмени посідають перші місця у міській Спартакіаді, а волейбольна команда – найкраща в області.

Євген Немтінов, гравець ФСК «Буковина» зазначив: «Приємно, що ПФЛ України займається такою справою та допомагає школам, чим може. Хотілося би того, щоби такі заходи відбувались частіше. Це приносить позитивні емоції».

 

 

МАРІУПОЛЬ

 

Делегація «Іллічівця» на чолі з ветераном маріупольського клубу, керівником ДЮСШ Юрієм Керманом стала учасником свята в школі № 65. Юрій Керман підкреслив: "Ми з радістю підтримали ініціативу ПФЛ та ТМ SWIFT та відвідали лінійку в школі №65. Сподіваємося, що цей маленький крок допоможе дітям бути активними та займатись спортом. А футбол, гра мільйонів, зможе сфокусувати увагу школярів на здоровому способі життя». Він побажав школярам, їхнім батькам та вчителям перемог і запросив на матчі «Іллічівця».

В Охтирці дітей загальноосвітньої школи № 3 вітали футболісти ФК «Нафтовик-Укрнафта» Денис Антюх та Олександр Лапін. Вони привітали дітей з початком нового навчального року та побажали їм бути успішними, спортивними та здоровими.

 

 

ГОРІШНІ ПЛАВНІ

 

У Горішніх Плавнях День знань випав на той день, коли головна команда міста вирушила до Чернівців на черговий календарний матч проти "Буковини". Тому до учнів Комсомольського політехнічного технікуму вирушили директор ДЮСШ "Гірник-Спорт" Тетяна Каплун, старший тренер школи Олександр Бідник та тренер Сергій Конов. "Гірник-Спорт" за всі більш як 20 років свого існування завжди виконував соціальну місію, - сказала Тетяна Євгенівна прес-службі ПФЛ. - Щороку в нашій школі навчається більш як 200 дітей, ми започаткували проведення Дня клубу з залученням учнів школи та гравців першої команди, регулярно їздимо у оздоровчий табір "Горизонт". Ми завжди привозимо дітлахам щось важливе з атрибутики чи спортивного екіпірування. Ось і цього разу продукція ТМ SWIFT, а також деякі сувеніри з брендом "Гірника-Спорт" стануть в нагоді студентам місцевого училища, якими ми також опікуємося".

 

 

ОХТИРКА

 

В Охтирці дітей загальноосвітньої школи № 3 вітали футболісти ФК «Нафтовик-Укрнафта» Денис Антюх та Олександр Лапін. Вони привітали дітей з початком нового навчального року та побажали їм бути успішними, спортивними та здоровими.