This version of the page http://compendium.com.ua/uk/ (104.22.6.89) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-13. The original page over time could change.
Довідник лікарських препаратів Компендіум
0
UA | RU

Компендіум — лікарські препарати

ATC-класифікація лікарських препаратів
Медикаменти за активною речовиною (INN)
Медичні вироби
Дієтичні добавки
Косметичні засоби
Клінічне харчування
Дитяче харчування
Алфавітний покажчик
Виробники
Бібліотека
Медична допомога при COVID-19

ATC-класифікація лікарських препаратів »

Ієрархічна структура сучасної класифікаційної системи АТС (Anatomical Therapeutic Chemical) полегшує логічний поділ лікарських засобів на певні групи. На відміну від більшості інших класифікацій, у системі АТС, крім впливу на анатомічний орган або систему організму, враховуються також терапевтичні властивості лікарських засобів і їх хімічні характеристики.

Класифікаційна система АТС дозволяє ідентифікувати лікарський препарат, у тому числі діючу речовину, визначити спосіб його введення, а також, у разі вказаної DDD (Defined Daily Dose), добову дозу споживання.

Медикаменти за активною речовиною (INN) »

Групування лікарських препаратів відповідно до INN (International Nonproprietary Names) їх активних субстанцій полегшує процес ідентифікації препаратів з різними торговими назвами. Узагальнений опис діючих речовин дозволяє спеціалісту охорони здоров'я провести оцінку можливостей терапевтичного застосування препаратів, які містять однакову діючу речовину, що не мають розгорнутого опису в довіднику.

Медичні вироби »

Покажчик медичних виробів вітчизняних і зарубіжних виробників.

Інтуїтивна система навігації допоможе надзвичайно швидко й ефективно зорієнтуватися у всьому різноманітті медичних виробів, представлених на фармацевтичному ринку України, для оптимального їх використання, профілактики різних захворювань, підтримання здоров'я.

Дієтичні добавки »

Недостатнє надходження в організм поживних речовин ― доведений фактор збільшення тягаря неінфекційних захворювань. Для доповнення звичайної дієти в сучасних умовах широко використовуються дієтичні добавки як концентроване джерело нутрієнтів та інших речовин з поживним або фізіологічним ефектом. Викладена в цьому розділі інформація дає можливість вільно орієнтуватися в динамічному сегменті дієтичних добавок.

Косметичні засоби »

У даному розділі представлений повний перелік найменувань косметичних засобів, які на даний момент існують на ринку України. Розділ включає косметичні засоби як вітчизняних, так і зарубіжних виробників. Тут можна отримати інформацію про компанію (адреса, телефон), а також ознайомитися з повним переліком косметичних засобів конкретного виробника. Весь асортимент косметики вдало класифікований за групами, що полегшує пошук потрібної позиції на сайті, а також можна отримати інформацію про наявність та ціну косметичного засобу в аптеках міст України. Також тут можна ознайомитися зі складом і повною інформацією щодо застосування косметичного засобу.

Клінічне харчування »

Проблема метаболічних розладів при хронічній і гострій патології в останні десятиліття викликає широкий інтерес, зумовивши швидкий прогрес у вивченні, розробці та клінічному застосуванні нутритивної підтримки. Представлені в розділі дані допоможуть фахівцям охорони здоров'я розібратися в перспективному напрямку і успішно інтегрувати концепцію клінічного харчування в медичну практику.

Дитяче харчування »

Сьогодні розібратися у величезному асортименті дитячого харчування дуже важко, особливо сучасним батькам, які хочуть отримати максимум інформації, витративши мінімум свого дорогоцінного часу. Тому ми намагаємося спростити завдання. У нас на сайті представлений перелік усіх найменувань різних категорій дитячого харчування, які існують на українському ринку. У цьому розділі також можна ознайомитися з цінами на обрану позицію розділу, перевірити наявність в аптеках міст України та зробити замовлення.

Алфавітний покажчик »

Перелік лікарських засобів, дієтичних добавок, медичних виробів, косметичних засобів, продуктів клінічного і дитячого харчування, зареєстрованих і представлених у даний час на фармацевтичному ринку України.

Даний покажчик оновлюється і вдосконалюється протягом багатьох років існування довідника «КОМПЕНДІУМ ― ЛІКУВАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ».

Меню покажчика просте, що забезпечується інтуїтивно зрозумілою системою навігації і наявністю фотографій упаковок, це дозволяє надзвичайно швидко й ефективно здійснювати пошук препаратів, якими зацікавилися.

Виробники »

Покажчик вітчизняних і зарубіжних фармацевтичних компаній ― виробників і дистриб'юторів лікарських засобів, дієтичних добавок, медичних виробів, косметичних засобів, продуктів клінічного і дитячого харчування, представлених на ринку України.

Завдяки цьому покажчику можливий надзвичайно швидкий і ефективний пошук контактної інформації фармацевтичних компаній, які зацікавили, що допоможе як у веденні бізнесу, так і в повсякденному житті.

Бібліотека »

Бібліотека містить цілий ряд довідників, посібників і підручників, написаних провідними українськими і зарубіжними фахівцями в різних сферах медицини і фармації.

Бібліотека допомагає в роботі десяткам і сотням тисяч працівників системи охорони здоров'я України та зарубіжних країн, сприяє їх професійному зростанню, підвищенню якості медичного і фармацевтичного сервісу, зниженню первинної та загальної захворюваності, летальності та смертності серед населення, пропаганді медичних знань і культури здорового способу життя.

Медична допомога при COVID-19 »

Надзвичайно серйозна та гостра ситуація, викликана пандемією COVID-19, стала значним викликом для сучасної системи охорони здоров'я в глобальному масштабі.

На допомогу фахівцям у розділі викладена актуальна інформація з надання медичної допомоги хворим на COVID-19: протоколи лікування, стандарти екстреної медичної допомоги, а також список лікарських засобів, необхідних для здійснення заходів щодо запобігання виникненню і поширенню, для локалізації та ліквідації спалахів, епідемій і пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19).

Новини медицини та фармації

12.05.2023
Чим відрізняються симптоми інтерстиціального циститу та гіперактивного сечового міхура?
11.05.2023
Розроблено новий метод відновлення зору?
11.05.2023
Як часто діагностуються аутоімунні захворювання?
10.05.2023
Який вплив на розвиток серцево-судинної системи проявляє глюкокортикостероїдна терапія в період вагітності?
Всі новини

ТОП пошуку препаратів

Нові препарати

ТОП виробників за результатами пошуку

Еріус® (Aerius®) L-Цет® таблетки (L-CET tablets) Зилола® (Zilola) Алерон (Aleron) Алерзин (Alerzin®) АЦЦ® 100, АЦЦ® 200 порошок (ACC® 100, ACC® 200 powder) АТМА® краплі оральні (ATMA® oral drops) Декатилен™ (Decatylen™) Делуфен® (Delufen®) Беконазе (Beconase®) Аваміс™ (Avamys™) МОВАЛІС® (MOVALIS®) Бромгексин 4 Берлін-Хемі (Bromhexin 4 Berlin-Chemie) Еспумізан® L (Espumisan® L) Меновазан® (Menovasan) Беродуал® (Berodual®) Фастум® гель (Fastum® gel) Ескузан® Краплі (Aescusan® Drops) Крем декспан плюс Левоміцетин (Laevomycetin) Цитрамон-Дарниця (Citramonum-Darnitsa) Аспаркам таблетки (Asparcam tablets) Німід® таблетки (NIMID® tablets) Уролесан® (Urolesan) Актовегін розчин для ін’єкцій (Actovegin® solution for injections) Мукалтин® форте з вітаміном C (Mucaltin forte cum vitamini C) Тержинан (Tergynan®) Терафлекс® (Theraflex) Супрадин® Актив (Supradyn® Active) Корвалол-Дарниця® (Corvalolum-Darnitsa) Ізофра (Isofra) Алфлутоп (Alflutop) Назонекс® (Nasonex®) Контрактубекс (Contractubex®) Магнікум (Magnicum) Еротекс (Erotex) Тридерм® (Triderm®) Декарис (Decaris) Перфектил (Perfectil®) Ніфуроксазид Ріхтер таблетки (Nifuroxazid Richter tablets) Гропринозин® таблетки (Groprinosin® tablets) Детралекс® (Detralex®) Амброксол-Дарниця (Ambroxolum-Darnitsa) Гідазепам ІС® (Gidazepam IC) Cупрастин® таблетки (Suprastin® tablets) Циклоферон® (Cycloferon®) Дексалгін® Ін’єкт (Dexalgin® Inject) Сумамед® таблетки (Sumamed® tablets) Кетанов таблетки (Ketanov tablets) Анальгін-Дибазол-Папаверин (Analgin-Dibazol-Papaverine) Ентеросгель (Enterosgelum) Траумель С розчин для ін’єкцій (Traumeel® S solution for injection) Ентерол 250 (Enterol® 250) Судокрем (Sudocrem®) ПІМАФУЦИН® (PIMAFUCIN®) Мікролакс® (Microlax®) Неотризол® (Neotrizole®) Метрогіл Дента® (Metrogyl Denta®) Імодіум® (Imodium®Lingual) Вобензим (Wobenzym®) Синупрет® таблетки (Sinupret® tablets) Смекта® (Smecta®) Аугментин™ (Augmentin™) Новірин таблетки (Novirin tablets) Флуконазол-Дарниця капсули (Fluconazole-Darnitsa capsules) Біфрен® (Bifren) Нурофєн® для дітей суспензія оральна (Nurofen® for children oral suspension) Цефтріаксон (Ceftriaxone sodium salt) Бісопролол-Тева (Bisoprolol-Teva) Амоксил® (Amoxil®) Спазмалгон® (Spasmalgon®) Німесил® (Nimesil®) Диклоберл® Ретард (Dicloberl® Retard) Диклофенак натріюгель (Diclofenac sodium gel) Аскорутин (Ascorutin) Німесил® (Nimesil®) Канефрон® Н таблетки (Canephron® N tablets) Пульмікорт (Pulmicort) Аскоріл (Ascoril) Ворміл (Vormil) Но-Шпа® таблетки (No-Spa® tablets) Орнідазол-Астрафарм (Ornidazole-Astrapharm) Вінпоцетин-Астрафарм (Vinpocetinum-Astrapharm) Левофлоксацин-Астрафарм (Levofloxacin-Actrofarm) Лоратадин-ЛХ (Loratadine) Омепразол (Omeprazole) Флуконазол (Fluconazolum) Індапамід-Астрафарм (Indapamide-Astrapharm)
Спеціалізований мобільний додаток
для пошуку інформації про лікарські препарати
Наведіть камеру на QR-код, щоб завантажити
Компендіум
Cпеціалізоване медичне інтернет-видання для лікарів, провізорів, фармацевтів, студентів медичних і фармацевтичних вишів
Користувачу
  • Контакти
  • Редакція
  • Про видання
  • Обмеження відповідальності
Ми в Google Schoolar
Безкоштовна пошукова система по повним текстам наукових публікацій всіх форматів і дисциплін.
Підписуйтесь
Підпишіться на Facebook, щоб отримувати останні новини про ліки, попередження і оновлення.
Підписатися
© MORION 1999‒2023
На нашому сайті застосовуються файли cookies для більшої зручності використання та покращенняя роботи сайту. Продовжуючи, ви погоджуєтесь з застосуванням cookies.
Developed by Maxim Levchenko