This version of the page http://www.parallel.ua/news/parallel-25-rokiv-yakosti/ (185.68.16.76) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-12. The original page over time could change.
Новини
0-800-50-3333

Новини

«Параллель»: 25 років якості

27/04/2020

Вже 25 років компанія «Параллель» піклується про комфорт клієнтів у дорозі, надаючи високоякісне пальне, європейський сервіс, смачну їжу і необхідні для автомобілістів товари.

Цей ювілей - важлива віха в історії компанії. За чверть століття «Параллель» зайняла лідируючу позицію на ринку пального України, реалізувавши 5 млрд літрів пального, якість якого неодноразово підтверджувалася незалежними експертами, клієнтами компанії - на сьогоднішній день більше 750 тис. клієнтів є учасниками програми лояльності «Картбланш». Компанія не зупиняється на досягнутому, постійно розвиває і покращує свої сервіси, ґрунтуючись на кращих зарубіжних практиках.

У своїй діяльності компанія «Параллель» керується принципами відкритості та чесності перед клієнтами та державою, є сумлінним платником податків і активно нарощує свій внесок у розвиток регіонів присутності. За ці роки «Параллель» реалізувала понад 120 соціальних ініціатив, за її підтримки відбулися понад 100 фестивалів та спортивних заходів.

Секрет успіху компанії - у згуртованості і професіоналізмі колективу, надійності партнерів і довірі клієнтів, завдяки яким будуть підкорені нові вершини.

Повернутися назад