Блог «Поїхали з нами»

07.12.2022

Рейтинг туроператорів по Єгипту за 2023 рік

Всі туроператори по Єгипту пропонують відмінні вигідні пакетні тури. Але як зробити вибір, щоб забронювати путівку за найкращою ціною та залишитися задоволеними організованим відпочинком? Експерти компанії «Поїхали з нами» склали власний рейтинг
06.12.2022

Рейтинг туроператорів по Туреччині за 2023 рік

Оператори українського ринку пропонують нашим співвітчизникам вигідні пакетні тури. Але як розібратися, де умови будуть найкращими, а гарантії найміцнішими? Для цього наші тревел-експерти склали рейтинг туроператорів по Туреччині в 2023 році.
29.11.2022

Куди поїхати в листопаді на відпочинок під час війни?

Найкраще рішення для тих, хто має можливість хоч ненадовго «втекти» від війни — вирушити у відпустку до іншої країни.
21.10.2022

Києво-Печерська лавра: детально про популярну пам'ятку Києва

Києво-Печерська лавра — один із символів Києва, його головна пам'ятка та водночас центр паломництва незліченної кількості християн. Що варто знати і що подивитися під час екскурсії стародавньою чернечою обителлю?
17.10.2022

Де вчитися на менеджера з туризму в Україні?

Якщо вас приваблюють інші країни, ви цікавитеся географією і вважаєте комунікабельність рисою свого характеру — це може стати основою для успішної кар'єри. Де вчитися на менеджера з туризму в Україні, намагаємося розібратися в цій статті.
23.09.2022

Куди поїхати відпочивати в жовтні під час війни?

Навіть найсильніший людський організм вимагає перезавантаження. Тому психологи радять задуматися про вибір місця за кордоном, де добре відпочивати в жовтні, щоб хоч ненадовго вибратися з постійної атмосфери тривоги. Фахівці компанії «Поїхали з нами» підго
06.09.2022

Починаємо свою справу: які франшизи найвигідніші в Україні?

Франчайзинг в Україні сьогодні одна з найкращих моделей для розвитку малого та середнього бізнесу. Тому не дивно, що підприємцям-початківцям особливо важливо знати, які франшизи вигідно відкривати в Україні.
29.08.2022

Куди поїхати у вересні на відпочинок під час війни?

Відпустка навіть у воєнний час просто необхідна, адже складно знайти заспокоєння під звуки тривог навіть у відносно спокійних західних регіонах України. А влаштувати відпочинок у вересні — чудове рішення, оскільки наближається оксамитовий сезон.
29.07.2022

Куди поїхати в серпні на відпочинок під час війни?

Щоб не потрапити в пастку депресії, дуже важливо дати собі хоч невеликий перепочинок. Експерти компанії «Поїхали з нами» пропонують серйозно замислитися, куди поїхати в серпні під час війни, щоб набратися сил для нових перемог.
08.07.2022

Відпустка за кордоном: куди поїхати влітку під час війни на відпочинок?

За останні роки ми звикли вільно їздити на відпочинок зі зручним перельотом без оформлення віз. Тепер же відпустка за кордоном для багатьох українців є недоречною в умовах активних бойових дій у країні. Але давайте прислухаємося до фахівців