This version of the page http://med.edu.ua/ (159.69.139.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-10. The original page over time could change.
ННІПО ХНМУ – Навчально-науковий інститут післядипломної освіти ХНМУ
  • вул.Амосова, 58, м. Харків, Україна
  • office@med.edu.ua
  • +380-57-707-72-53
РЕЄСТРАЦІЯ СЛУХАЧІВ MOODLE

Шукаєш інформацію?
ПЕРЕХОДЬ ЗА ПОСИЛАННЯМИ
Подайте заявку. Отримайте путівку. Реєстрація Професійно зростайте. ПІДВИЩИТИ КВАЛІФІКАЦІЮ Подайте заявку зараз, щоб забезпечити собі місце в майбутньому ННІ післядипломної освіти ХНМУ Світовий досвід. Від професіоналів-профісіоналам

Головна

Телефон для довідок

 +380(93) 859 55 08

Навчально-виробничий план ННІПО ХНМУ 2023
Календарний план циклів
Навчально-виробничий план ХМАПО
2023

статті, повідомлення

Новини ННІ післядипломної освіти ХНМУ

Статті, інформаційні повідомлення, новини тощо.

Більше новин

Відеопривітання, з Днем працівників освіти, від студентів коледжу ХМАПО

МІЖВУЗІВСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР

ТРОХИ ЦІКАВОГО

Про ННІ післядипломної освіти ХНМУ

Сертифікація

У відповідності з діючими правилами сертифікації ННІПО ХНМУ пройшла зовнішній аудит за системою менеджменту якості  та отримала новий сертифікат якості ISO 9001, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Популярні курси

Кафедри ННІПО ХНМУ забезпечують слухачів сучасними та актуальними курсами, в тому числі з використанням дистанційних технологій навчання, за всіма медичними спеціальностями.

Сертифіковані викладачі

Професорсько-викладацький колектив ННІПО ХНМУ – це перш за все висококваліфіковані лікарі, які практикують та ведуть консультативну роботу на клінічних базах ХНМУ. Вони володіють сучасними освітянськими технологіями, новітніми вітчизняними та міжнародними практиками, використовуючи все це у процесі навчання.

Наш інститут

Сучасний медичний навчальний заклад

В основі якого лежить великий досвід

ХНМУ є одним з провідних медичних вузів України. До складу якого входить Навчально-науковий інститут післядипломної освіти (ННІПО ХНМУ).

Інститут післядипломної освіти здійснює пріоритетні наукові дослідження з найважливіших напрямків клінічної медицини і фармації, працює в тісній взаємодії з органами управління та установами охорони здоров’я. Система управління ННІПО ХНМУ базується на сучасних принципах менеджменту. В інституті успішно діє система якості освіти, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001: 2015.

Все це забезпечує високу якість медичної освіти.

ННІПО ХНМУ сьогодні – це високопрофесійний колектив викладачів, багато з яких – вчені зі світовими іменами, відомі лікарі, великі організатори охорони здоров’я.

Повний цикл навчання

Чому саме ХНМУ?

Причина для
навчання у ХНМУ

Наш університет – заклад повного циклу навчання. Стань студентом фахового медичного коледжу, потім отримай вищу медичну освіту в медичному університеті, пройди шлях до доктора медичних наук. І все це в стінах нашого закладу. І все це з кращими викладачами, які проведуть тебе від початку і до вершин знань і кар’єри!

Фокус на роботу 85%
Підтримка управління кар’єрою 75%
Рішення щодо фінансування студентів 95%

Про ХНМУ

Кваліфіковані викладачі та допоміжний персонал

Викладач – ключова фігура навчального процесу. Викладачі нашої академії є одними з найкращих, добре підготовлених та найвідданіших.

Вдалий тандем кваліфікованих викладачів та ефективного адміністрування – запорука нашого успіху. Це поєднання призводить до позитивних змін у здобутті освіти в нашому університеті та ННІПО ХНМУ.

  • Популярні Інтернет-курси
  • Гарантована безпека кар'єри
  • Книги та бібліотека
  • Легко вчитися кожного разу
  • Досвідчений факультет
  • Гнучкі методи оплати

Не соромтеся, зв’яжіться з нами, щоб отримати кращу допомогу та послуги. Ознайомтесь з усіма курсами