This version of the page http://adar.com.ua/polygraphy/vizytky/ (185.68.16.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-07. The original page over time could change.
Замовити візитки Харків, Київ Недорого - Типографія Adar Print
Харкiв
Зворотній дзвінок
Офіс в Харкові
+38 093 107 72 36 Зворотній дзвінок
Київ
Зворотній дзвінок
Офіс в Києві
+38 095 756 05 24 Зворотній дзвінок
+38 098 641 03 08 Зворотній дзвінок

Візитки

Технології перетворили ділове спілкування та зсунули акценти вбік електронної пошти та різноманітних месенджерів. Водночас персональні зустрічі з клієнтами та партнерами досі є актуальними. І хоча здається, що було б зручніше обмінюватися інформацією між колегами онлайн, важливо завжди мати при собі друковані візитівки.

Функції візиток:

  • візитівки насамперед передають важливу контактну інформацію, зокрема ім’я, посаду, адресу електронної пошти, веб-сайт, фізичну адресу та номер телефону. При цьому доступ до цієї інформації не залежить від наявності світла чи спеціальних пристроїв;
  • візитки слугують для представлення бренду, першого знайомства з загальним іміджем;
  • візитівки відбивають індивідуальність компанії, дають змогу виділитися на тлі інших, перемогти конкурентів;

Дизайн візитівки відіграє суттєву роль, саме від нього залежить перше враження від людини, яка її вручає, та бізнесу у цілому. Окрім безпосередньо тексту, обрані шрифти, колір, текстура і папір, що використовуються для візиток, також передають інформацію про бренд. Спеціальні методи друку та оздоблення (лакування, ламінування, висікання тощо) візиток допомагають створити чарівні друковані вироби з wow-ефектами. Друкарня «Адар» виготовляє одно- та двобічні візитки накладом від 96 примірників. Для друку найчастіше використовується крейдований папір Munken щільністю 350 г/м². Додатково можна замовити матове та глянцеве ламінування, заокруглені кути, тиснення.

1 2 3 4

Оберіть продукцію, яка вас цікавить

1 2 3 4

Оберіть або напишіть потрібний вам тираж

100 шт
200 шт
500 шт
1000 шт
Оберіть значення

    1 2 3 4

    У вас є макет для друку?

    Так
    Ні
    1 2 3 4

    Напишіть ваше ім'я та телефон. Наш менеджер передзвонить вам якнайшвидше

    Дякуємо, інформація надіслана менеджеру для обробки

    Назад