This version of the page http://www.lemberg.ua/news/typy-prymishchen/ (185.68.16.57) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-06. The original page over time could change.
БІЗНЕС-ЦЕНТР «LEMBERG»: ТИПИ ПРИМІЩЕНЬ, ЯКІ ВИ ЗМОЖЕТЕ ТУТ ОРЕНДУВАТИ

БІЗНЕС-ЦЕНТР «LEMBERG»: ТИПИ ПРИМІЩЕНЬ, ЯКІ ВИ ЗМОЖЕТЕ ТУТ ОРЕНДУВАТИ

Бізнес-центр «LEMBERG»: типи приміщень, які ви зможете тут орендувати



Якщо ви шукаєте, де краще орендувати офіс у Львові, то зіштовхуєтесь з таким питанням: в чому перевага оренди офісу у бізнес-центрі над орендою офісу в звичайних житлових будинках? Перевага проста, але дуже важлива для тих, хто цінує свій престиж, має на меті розширювати команду та планує організовувати різноманітні заходи. Це – універсальність. Вона проявляється в таких особливостях:

- Завдяки тому, що в бізнес-центрах є різні планування приміщень, ви можете зміни офіс в будь-який момент. При цьому, ви не будете створювати дискомфорт, який виникає під час переїзду, та уникнете тяганини з документами.
- Ви зможете організовувати заходи. В бізнес-центрах передбачені конференц-зали, які дозволяють проводити презентації та зустрічі з усім необхідним технічним обладнанням.
- Можливість відкриття магазину. Зазвичай, в бізнес-центрах на перших поверхах розміщенні приміщення, які також можна орендувати для комерційних цілей.
- Вам не потрібно турбуватись про загальні питання благоустрою вашого офісу. Для цього працює адміністрація бізнес-центру, яка вирішить всі ваші проблеми.

Завдяки різним типам приміщень, наш бізнес-центр «LEMBERG» відповідає усім вищеперерахованим особливостям. Для майбутніх орендарів, ми зробили короткий опис про кожен тип.

Офісні приміщення в «LEMBERG»

На 8 поверхах бізнес-центру «LEMBERG» під оренду офісних приміщень
виділено понад 9000 м². На цій площі зараз працюють як великі та середні компанії, так і стартапи.

Такого різноманіття орендодавців нам вдалося досягти завдяки різному плануванню приміщень: окремі кабінети, офіси типу open space та можливість орендувати відразу декілька поверхів.

До переваг офісних приміщень в нашому бізнес-центрі відносяться:

● різне планування приміщень;
● сучасна система вентиляції та ліфти;
● кілька інтернет-провайдерів;
● панорамні вікна;
● паркінг;
● система безперебійного електропостачання.

Комерційні приміщення в «LEMBERG»

«LEMBERG» — це не лише офіси для розвитку бізнесу, але і простір для комерційної діяльності. Для цього на першому поверсі виділено 750 м², є окремі виходи з вулиці та великі вітрини.

Розуміємо, що для вас, як орендаря, одним із найважливіших критеріїв при виборі комерційного приміщення, є прохідність людей поруч з ним. Ми не маємо статистики, скільки в середньому людей кожного дня проходить біля «LEMBERG», але розміщення поруч з «АТБ», «Епіцентром» та Автовокзалом «Північний» забезпечує одну із найвищих прохідностей людей у Львові. Окрім цього, вашими послугами будуть користуватись орендарі наших офісних приміщень.

До переваг комерційних приміщень в нашому бізнес-центрі відносяться:

● цілодобова охорона;
● постійний потік людей;
● паркінг;
● відеомоніторингу периметру та внутрішніх зон;
● великі вітрини;
● окремі виходи з вулиць.

Конференц-зал у «LEMBERG»

Який найстрашніший сон організатора заходу? Технічні несправності обладнання, мала кількість місць та задуха, від якої гості тікають на вулицю. Якщо ви орендуєте конференц-зал у нашому бізнес-центрі «LEMBERG», то ці найстрашніші сни залишаться лише снами.

● Ми надаємо технічну підтримку: налаштовуємо все потрібне обладнання та вирішуємо несправності, які можуть виникнути під час заходу.
● Допоможемо розмістити ваших гостей. Конференц-зал розрахований максимум на 80 осіб.
● Надаємо потрібне обладнання: проектор, мікрофон, фліпчарт.
● Гарантуємо якісний повітрообмін та відсутність задухи в конференц-залі. Оптимальний рівень температури та кисню підтримує сучасна система вентиляції. Завдяки їй, відвідувачі будуть дихати свіжим повітрям та не будуть відчувати потреба виходити за ним на вулицю.
● Організуємо каву-брейк, звичайно, згідно з вашими побажаннями.

Якщо ви у пошуках офісного приміщення в бізнес-центрі Львова, то зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті, і ми з вами зв’яжемось, для обговорення умов оренди.

Також читайте?

AMAZON SPHERES

Читати більше

БЕЗКОШТОВНЕ ТА КОМФОРТНЕ МІСЦЕ В ОФІСНОМУ ПРОСТОРІ БІЗНЕС-ЦЕНТРУ "ЛЕБЕРГ"

Читати більше

7 МЕТОДІВ, ЯК ОРГАНІЗУВАТИ СВОЮ РОБОТУ В ОФІСІ

Читати більше

Залиште заявку

та отримайте детальнішу інформацію щодо приміщень

За додатковою інформаці запрошуємо Вас до бізнес центру LEMBERG

м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 176

+38 (032) 255-10-03

+38 (067) 765-40-43

e-mail: orenda@lemberg.ua

завантаження карти...