This version of the page http://adar.com.ua/polygraphy/etiketki/ (185.68.16.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-06. The original page over time could change.
Друк етикеток на самоклійці Недорого - Типографія Adar Print
Харкiв
Зворотній дзвінок
Офіс в Харкові
+38 093 107 72 36 Зворотній дзвінок
Київ
Зворотній дзвінок
Офіс в Києві
+38 095 756 05 24 Зворотній дзвінок
+38 098 641 03 08 Зворотній дзвінок

Етикетки

Ви створюєте чудовий продукт, який має кращі якості, ніж конкурентний, може бути дуже корисним та потрібним? Чи, можливо, маєте гарну ідею або ж готові налаштувати виробництво? Не забувайте також і замовити друк етикеток, щоб подбати про зовнішній вигляд виробу. Етикетки – невідокремна складова будь-якої стратегії просування товару.

Оригінальні етикетки допоможуть легко привернути увагу користувачів та стимулювати позитивний відгук.

Перше завдання етикетки – інформувати споживачів про назву товару та виробника. Окрім цієї інформації етикетки можуть вміщувати додаткові відомості, які є важливими для купівельних рішень, наприклад, склад продукту і термін його зберігання.

Водночас етикетки виконують не лише інформаційну функцію. Вони є першою точкою контакту зі споживачем, способом підвищити впізнаваність та посилити лояльність до певного товару. Крім того, етикетки допомагають покупцеві відрізнити товар з-поміж інших товарів, особливо, якщо він розміщений поруч з аналогічними варіантами.

Іншими словами, друк креативних етикеток дає змогу продавати більше виробів, отримувати більше прибутків, покращувати рентабельність.

Компанія «Адар» пропонує друк етикеток на самоклейному папері/плівці, етикетковому чи офсетному папері. Ми виготовляємо етикетки стандартної форми (прямокутні та круглі), або будь-якої оригінальної форми за бажанням клієнта. Мінімальний наклад – від 100 одиниць. У нас можна замовити пробну партію етикеток для крафтових товарів чи проведення маркетингових досліджень.

1 2 3 4

Оберіть продукцію, яка вас цікавить

1 2 3 4

Оберіть або напишіть потрібний вам тираж

100 шт
200 шт
500 шт
1000 шт
Оберіть значення

    1 2 3 4

    У вас є макет для друку?

    Так
    Ні
    1 2 3 4

    Напишіть ваше ім'я та телефон. Наш менеджер передзвонить вам якнайшвидше

    Дякуємо, інформація надіслана менеджеру для обробки

    Назад