This version of the page http://adar.com.ua/polygraphy/bukleti/ (185.68.16.110) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-06. The original page over time could change.
Замовити Друк Буклетів - Типографія Adar у Києві та Харкові
Харкiв
Зворотній дзвінок
Офіс в Харкові
+38 093 107 72 36 Зворотній дзвінок
Київ
Зворотній дзвінок
Офіс в Києві
+38 095 756 05 24 Зворотній дзвінок
+38 098 641 03 08 Зворотній дзвінок

Буклети

Якими б популярними не ставали канали цифрового маркетингу, буклети, як і раніше, є невіддільною частиною поточних маркетингових планів. Є низка вагомих причин, щоб обрати друк буклетів, оскільки вони можуть допомогти клієнтам отримати багато корисної інформації про будь-яку компанію чи бренд.

Відданість традиційним методам реклами є вигідною для бізнесу, і буклети  — один з найкращих традиційних маркетингових продуктів, важливих для продажу товарів та послуг, оскільки вони є візуально привабливою платформою для продажу.

Суттєва перевага буклетів порівняно з іншими друкованими матеріалами або інструментами цифрової реклами – це їхній формат. Буклети надають достатньо місця для того, щоб добре розповісти про бізнес вашим клієнтам, у цих виробах можна зручно структурувати текстову інформацію та додати яскраві фото. Серед інших переваг, які забезпечує друк буклетів:

  • ефективність як для бізнес-початківців, так і усталеного бізнесу. Стартапи або малі підприємства з невеликим бюджетом можуть легко знайти шаблони в Інтернеті та створювати буклети за допомогою цих шаблонів;
  • доступна ціна та рентабельність;
  • розмаїття форматів та оздоблення (наприклад, буклети можна висікати, створюючи незвичайні форми), простір для дизайнерських пошуків;
  • просте поширення. Буклети можна відправляти поштою, розкладати чи роздавати у людних місцях.
  • В друкарні «Адар» ви можете замовити євробуклети з одним чи двома бігами (тобто аркуш А4, поділений навпіл або на три рівні частини). Буклети з подвійним бігом добре підходять під формат євроконвертів та можуть ефективно використовуватися для прямих поштових розсилок.

    1 2 3 4

    Оберіть продукцію, яка вас цікавить

    1 2 3 4

    Оберіть або напишіть потрібний вам тираж

    100 шт
    200 шт
    500 шт
    1000 шт
    Оберіть значення

      1 2 3 4

      У вас є макет для друку?

      Так
      Ні
      1 2 3 4

      Напишіть ваше ім'я та телефон. Наш менеджер передзвонить вам якнайшвидше

      Дякуємо, інформація надіслана менеджеру для обробки

      Назад