This version of the page http://www.radioroks.ua/help/ (89.184.69.170) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-05. The original page over time could change.
Благодійність — Radio ROKS
-
Поділіться з друзями! 
Зараз в ефірі
до
Зараз в ефірі
Rammstein Rosenrot
Раніше звучали
14:45
Nickelback
When We Stand Together
14:41
Без Обмежень
Моя країна
14:34
Dire Straits
Sultans Of Swing
⌚ ще раніше
Play
Слухати Radio ROKS
ще 5 радіостанцій
Play
Radio ROKS Український Рок
Play
Radio ROKS Новий Рок
Play
Radio ROKS Classic Rock
Play
Radio ROKS Hard'n'Heavy
Play
Radio ROKS Рок-Балади
Як слухати радіо онлайн
💙💛 Підтримайте Radio ROKS 💙💛
🔊
Rammstein — Rosenrot
💙💛 Підтримайте Radio ROKS 💙💛

Благодійність


                                        

Пахолівецька Соломія
, 5 років
Житомирська обл., м. Бердичів
Діагноз: нейробластома з ураженням лімфовузлів заочеревинного простору
Мама Оксана 096-432-05-36

Наприкінці березня 2021 року виявили збільшений лімфовузол над ключицею. Звернулися до хірурга у поліклініці, який призначив антибіотики. Через три дні лімфовузол зник, але залишилася підвищена температура тіла. Звернулися до сімейного лікаря. Зробили рентген, встановили двосторонню пневмонію та направили до обласної лікарні. Госпіталізували до педіатричного відділення та обстежували два тижні. Додому повернулися з дисбактеріозом та стоматитом. На третій день перебування вдома почалися болі в животі. Направили до обласної лікарні. Госпіталізували до діагностичного відділення. Спостерігали три дні та перевели у відділення гастроендокринології. Після тижня лікування дівчинку виписали додому. За два тижні знову запалився лімфовузол. Сімейний лікар направила до відділення онкогематології. Зробили біопсію та провели аналіз у приватній лабораторії. Біопсія не виявила нічого тривожного. Зробили КТ та припустили запалення кісток та лімфовузлів. Батьки повезли доньку до Охматдиту. За місяць обстеження знову збільшився лімфовузол. Зробили МРТ, встановили діагноз та направили до онколога. З липня 2021 по лютий 2022 Соломія пройшла курс лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку - вісім курсів хіміотерапій та аутотрансплантація. За висновками обстежень та консиліуму лікарів рекомендовано провести імунотерапію. Таке лікування в Україні не доступне. Батьки знайшли клініку, отримали рахунок та встигли подати документи до МОЗ. В день воєнного вторгнення в Україну вони виїжджали до Іспанії бо надалі стан дитини не міг чекати. Початок війни унеможливив подальші продумані дії. МОЗ не перерахував кошти, бо програму закрили, а рахунок виставлений, договір батьками підписаний. Лікування Соломії коштує 254 тис євро. Допомагає в зборах польський фонд Siepomaga, долучився Ein Herz fЭr Kinder. Тато Соломії в ЗСУ та усю зарплатню відсилає на лікування доньки. Але все одно перед клінікою є заборгованість.
Соломія отримує важке та болісне лікування що викликає наслідки в усьому тілі. Дівчинка часто плаче та влаштовує істерики. Мама терпляче допомагає доньці. Дівчинці залишився один курс імунотерапії та променева терапія. Вона все витримає! Нам варто трошки допомогти родині.
103 тис євро – ще стільки потрібно родині, щоб закінчити лікування Солі.

Райффайзен Банк Аваль 4149 5100 6930 4618 (грн)
Приватбанк  4149 4993 9970 8104 (євро)
Отримувач: Пахолівецька Оксана Миколаївна (PAKHOLIVETSKA Oksana)

PayPal: opaholivecka@gmail.com

ПриватБанк 5168 7574 2507 4707 (грн)
Пахолівецький Роман

 
 
Недашківська Дар'я, 8 років
Хмельницька обл., смт. Летичів
Діагноз: ембріональна рабдоміосаркома сечового міхура
Мама Тетяна: (068) 414-89-36
 
На початку березня 2016 року у дівчинки з'явилися часті позиви на сечовипускання, що супроводжувалися болем. Дитину госпіталізували в районну лікарню з підозрою на цистит, призначили антибіотики і продовжили обстеження. На УЗД виявили новоутворення і направили в урологічне відділення міської лікарні. Після цітоскопіі лікар направив дівчинку в онкогематологічне відділення обласної лікарні, а звідти в Київ. З березня 2016 по лютий 2017 рік Даша пройшла курс спец лікування у відділенні дитячої онкології. Пройдено дев’ять курсів хіміотерапій та операцію внаслідок якої дитині постійно потрібні пластини для тримання спеціального мішечка та самі мішки. 3 000 грн потрібно родині для придбання таких витратних матеріалів на півтори місяці. Допоможіть родині!
 
Ощадбанк
Поповнення карти 5167 8032 4295 4787
Одержувач: Недашківська Тетяна Володимирівна


👇 Зверніть увагу

📱 Слухайте зі смартфона

RadioPlayer

Рок-цитата наступна

Я лише проста, старомодна басистка. І я граю простий, старомодний рок. Suzi Quatro
Бойовий привіт наступний
Випуск №642

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом