This version of the page http://www.lemberg.ua/about/ (185.68.16.57) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-04. The original page over time could change.

Про компанію

Бізнес-центр «LEMBERG» - це поєднання високих стандартів, сучасних технологій, дизайнерських рішень та зручності розташування. Бізнес-центр LEMBERG» - це комерційна нерухомість класу «В+», яка функціонує для того, щоб досягати якісних результатів для Ваших бажань.

Вперше про «LEMBERG» почули у Львові 2005 року. Це був рік повної модернізованої реконструкції бази ВАТ «Прикарпатпромарматура» відповідно до сучасних будівельних технологій. На території цієї бази і запрацював бізнес-центр «LEMBERG».

Впродовж 2008-2010 років історія «LEMBERG» тісно перепліталась з виставковим центром. Там відбулись десятки ділових та мистецьких заходів, проте зараз ця платформа не функціонує.

Основна діяльність «LEMBERG» сьогодні - оренда конференц-зали, офісних, торгових та складських приміщень. Всі приміщення оснащені новітніми технологіями та відповідають вимогам класу «В+». Географія «LEMBERG» - це комерційно-діловий район з динамічним розвитком та вдалим транспортним сполученням.

«LEMBERG» - це успішний простір для бізнесу. Довіряючи нам – довіряють і Вам.

Залиште заявку

та отримайте детальнішу інформацію щодо приміщень