A-
A
A+
A
A
Звичайна версія сайту

Хто ми


Головний сервісний центр МВС здійснює надання платних і безоплатних послуг, віднесених до компетенції Міністерства внутрішніх справ, а також бере безпосередню участь у реалізації державної політики у сфері надання адміністративних послуг.

У межах своїх повноважень Головний сервісний центр МВС здійснює співробітництво з міжнародними організаціями та профільними закладами іноземних держав з питань, що належать до компетенції системи сервісних центрів МВС, а також вивчення, узагальнення та поширення передового досвіду в зазначеній сфері.

Місія
Ми працюємо з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг.
Бачення
Сервісні центри МВС – лідер з надання державних послуг. В основі нашого успіху – люди, ефективність рішень та передові технології.

Серед основних функцій та послуг сервісних центрів МВС – видача та обмін посвідчень водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача та зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. На базі сервісного центру МВС можна скласти іспити для отримання права керування транспортними засобами. Повний перелік послуг

Наразі в Україні функціонує 162 сервісних центрів.

З метою виконання покладених на нього завдань та функцій Головний сервісний центр МВС взаємодіє з центральними органами виконавчої влади та іншими органами державної влади, установами, організаціями, до компетенції яких належать питання, пов’язані з роботою системи сервісних центрів МВС.

Головний сервісний центр МВС створений 7 листопада 2015 року на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 року № 889 «Про утворення територіальних органів з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ». Він є міжрегіональним територіальним органом Міністерства внутрішніх справ.

Головний сервісний центр МВС очолює начальник, який призначається на посаду та звільняється Міністром внутрішніх справ.

Система сервісних центрів МВС має таку структуру:

  • Головний сервісний центр МВС (самостійні структурні підрозділи)
  • Регіональні сервісні центри ГСЦ МВС
  • Територіальні сервісні центри РСЦ ГСЦ МВС