This version of the page http://vn.20minut.ua/Ladyzhyn (172.67.8.65) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-05-03. The original page over time could change.
Ладижин - 20 хвилин Вінниця

Ладижин

«Зник наш друг Богдан Копняк». У полон потрапила група військових, найбільше — з Ладижина

У Ладижині з хвилюванням сприйняли відео з полоненими. Рідні одразу стали просити про звільнення військових. До кого зверталися і що почули у відповідь?

У Ладижині на колінах прощалися з гранатометником Андрієм Ковалем

Ладижинську громаду огорнув чорний смуток. На війні загинув військовий Андрій Коваль. У центрі міста люди прощалися з Героєм.

Просять про живий коридор: повертається на щиті десантник, який вважався зниклим безвісти

Військовослужбовець Збройних Сил України Сергій Кройтор вважався безвісти відсутнім. Повідомили, що він загинув в березні 2022 року. Герой повертається додому на щиті.

photo_camera На війні загинув військовий з Ладижина. Героя завтра проведуть в останню путь

Мужньо захищаючи нашу Батьківщину від російських агресорів 14 лютого героїчно загинув Олег Дєєв — військовослужбовець Збройних Сил України.

photo_camera Роботи ще багато: триває ліквідація надзвичайної ситуації у Ладижині

15 січня виконувач обов’язки міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив про надзвичайний стан у місті. Тоді весь Ладижин залишився без теплопостачання. Наразі ситуація контрольована, але роботи ще багато. Коломієць розповів, що уже встигли зробити.

Надзвичайний стан у Ладижині триває. В оселі поступово подають опалення

15 січня виконувач обов’язки міського голови Ладижина Олександр Коломієць повідомив про надзвичайний стан у Ладижині. Тоді все місто залишилося без теплопостачання. Станом на 23 січня ситуація трохи стабілізується. В будинках мешканців стає тепліше, але не всіх.

Ситуація у Ладижині: без води залишились три будинки, тривають ремонтні роботи

У Ладижині 17 січня без води залишились три будинки на вул.Наконечного. Тривають ремонтні роботи на ділянці водогону.

Наколядувала для ЗСУ: шестирічна Вікторія передала 1800 гривень волонтерам

В Україні за Перемогу борються і дорослі, і малі. Шестирічна волонтерка з Ладижина наколядувала для військових у ці різдвяні свята.

play_circle_filled Надзвичайний стан у Ладижині: місто знову залишилося без опалення

У зв’язку з надзвичайним станом у Ладижинській громаді відсутнє теплопостачання. Мешканців просять економити електрику та за потреби йти в пункти обігріву.

На Вінниччині виявили 31 випадок грипу А. В яких районах найбільше хворіють люди?

Спеціалісти МОЗ розповіли, яка ситуація з захворюваністю на грип та ГРВІ в нашій області. Зазначають, що впродовж тижня за медичною допомогою звернулося 6 тисяч 89 людей. Серед госпіталізованих є діти.

Свіжий випуск

№ 17 від 26 квітня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up