This version of the page http://univd.edu.ua/ (88.218.28.148) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-24. The original page over time could change.
Харківський національний університет внутрішніх справ
Факультет №1 Факультет №2 Факультет №3 Факультет №4 Факультет №5 Факультет №6 Інститут післядипломної освіти Докторантура та ад'юнктура Сумська філія ХНУВС Кременчуцький льотний коледж Наукові фахові видання ХНУВС Юридична клініка Ліцей "Правоохоронець" Розклад занять ХНУВС Дистанційне навчання у ХНУВС База відпочинку "Янтарна"
Калейдоскоп

Кафедра військової підготовки
Порядок супроводу осіб з інвалідністю
ФК "Універ-Динамо"
Центр українсько-польського розвитку
До уваги майбутніх курсантів! Вступ 2023!
З 01 листопада 2022 року на порталі для кандидатів на навчання за державним замовленням osvita.np.gov.ua  відкрито для заповнення анкету кандидата на навчання у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських. 
Оголошення

Харківський національний університет внутрішніх справ оголошує набір на курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» для осіб з інвалідністю.

До уваги майбутніх абітурієнтів!

3 квітня 2023 року розпочалася реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (https://my.testportal.gov.ua/registration/nmt). Реєстрація вступників відбуватиметься дистанційно за допомогою спеціального сервісу на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Представники ХНУВС на варті правопорядку

Постійний та перемінний склад Харківського національного університету внутрішніх справ долучився до поліцейських Вінницького РУП ГУНП по забезпеченню публічної безпеки та порядку у Провідну неділю.

Курсанти університету відвідали пасхальну музично-театралізовану виставу «Він живий»

Для здобувачів вищої освіти факультетів № 2 та № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ відділом соціально-гуманітарної роботи організовано відвідування пасхальної музично-театральної вистави «Він живий».

У ХНУВС продовжується навчання з тактичної медицини із урахуванням вимог воєнного стану

У рамках спеціального курсу з тактико-спеціальної підготовки «Окремі питання несення служби поліцейськими на деокупованих територіях в умовах воєнного стану» курсанти відпрацьовують надання першої домедичної допомоги пораненим та собі з урахуванням специфіки військового стану за умови використання екіпірування поліцейського та застосування вогнепальної зброї.

Факультативні заняття з ідентифікації вибухонебезпечних предметів

Викладачем кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Анною Циркулєнко проведено факультативні заняття з ідентифікації вибухонебезпечних предметів з курсантами 1 та 2 курсу факультету № 3.

Практичні заняття з домедичної допомоги

 На факультеті №1 під час практичних занять з домедичної допомоги курсанти першого курсу відпрацьовують навички надання допомоги постраждалим на імітованих місцях події. Практична частина складається з невідкладних дій щодо зупинки кровотечі та проведення серцево-легеневої реанімації.

У ХНУВС триває підготовка кадетів поліції

Підготовкою кадетів поліції займаються досвідчені представники науково-педагогічного складу Харківського поліцейського вишу.

Завідувач Костянтин Бугайчук провів заняття у Школі наукового лідерства

Продовжується цикл факультативних занять із учасниками Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ. Лектором виступив завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем наукового забезпечення правоохоронної діяльності та якості підготовки кадрів доктор юридичних наук, доцент, підполковник поліції Костянтин Бугайчук.

Новини...

ОГОЛОШЕННЯ

Телефон гарячої лінії Вінницького УДВБ НПУ (068) 841-81-73.

11 травня 2023 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться III науково-практична конференція "Проблеми сучасної поліцеїстики" в онлайн-режимі

17 травня 2023 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція "Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів" в онлайн-режимі

18 травня 2023 року у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція "Авіація, промисловість, суспільство".

19 травня 2023 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться науково-практична конференція "Проблеми цивільного права та процесу" в онлайн-режимі

26 травня 2023 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться VIII Міжнародна науково-практична конференція "Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану" в онлайн-режимі

31 травня 2023 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми" в онлайн-режимі

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

Розпочата електронна реєстрація кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

До уваги!

З  1 січня 2020 року в Харківському національному університеті внутрішніх справ змінено реквізити.

Оголошення

До уваги здобувачів вищої освіти: студентів, магістрів, аспірантів ХНУВС

Здобувачам освіти та працівникам ХНУВС!

Для отримання психологічної допомоги та підтримки рекомендовано звертатись до психологічної служби університету на електронну адресу відділення психологічного забезпечення: sprosi.psihologa@gmail.com. Консультації проходитимуть очно та онлайн. 

Кафедра військової підготовки
Порядок супроводу осіб з інвалідністю
ФК "Універ-Динамо"
Центр українсько-польського розвитку