This version of the page http://vn.20minut.ua/Podorozhi (104.21.13.118) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-23. The original page over time could change.
Подорожі у Вінниці й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Вінниця

Подорожі

photo_camera Історія про маршрут Camino Podolico ввійшла у ТОП-20 конкурсу Ради Європи

Camino Podolico — пішохідний маршрут за моделлю шляхів Святого Якова. Розповідь про нього, яку написала вінничанка-координаторка проєкту ввійшла у двадцятку конкурсу Ради Європи.  Тепер автори проєкту з розвитку маршруту матимуть шанс отримати грант до 10 тисяч євро вже цієї весни.

Маленьких вінничан запрошують в підземелля католицького Костелу

Офісу туризму Вінниці влаштує захопливу екскурсію для дітей підземеллям. Маленьких вінничан запрошують у Костел Пресвятої Діви Марії Ангельської. У програмі – екскурсія у вінницькому підземеллі та майстер-клас із виготовлення свічки.

Попереджають про можливі ускладнення пропуску на кордоні з трьома країнами

 Держприкордонслужба інформує, що можливі технічні перерви в процесі пропуску пасажирів на кордоні України з Польщею, Словаччиною та Угорщиною.

Укрзалізниця запустила новий потяг з Вінниці до Тернополя

Укрзалізниця призначає поїзд №769/770 Хутір-Михайлівський — Київ — Тернопіль. Курсуватиме він через нашу область та заїжджатиме до Вінниці. Перший рейс сьогодні, 10 лютого.

Укрзалізниця призначила додатковий швидкісний поїзд через Вінницю

По найбільш ажіотажних напрямках Укрзалізниця пускає додаткові рейси. Від сьогодні, 29 грудня, через Вінницю курсуватиме додатковий швидкісний поїзд Інтерсіті 747/748 Київ-Тернопіль.

«Укрзалізниця» призначила додаткові рейси у карпатському напрямку

«Укрзалізниця» призначила ще сім додаткових поїздів на новорічні свята. Два з них курсують через Вінниччину.

«У Ватикані ми помолилися за мир в Україні». Вінницький аграрний нагороджує зарубіжними поїздками

В Іспанії й Італії побувала група викладачів і студентів національного аграрного університету. Це нагорода за успіхи тим, хто активно творить історію вишу. Гарна ініціатива для наслідування іншим навчальним закладам нашого міста. З якими враженнями повернулися з поїздок?

Буковель здорожчав уп’ятеро, Єгипет — вдвічі. Відпочинок на новорічні свята: популярні напрямки і ціни

Що ближче до Нового року — то більше роздумів, де ж його безпечно зустріти? Попри повномасштабну війну, українці вже бронюють новорічні тури по країні. Їдуть переважно на захід держави. Є й такі, що обирають святкування в екзотичних країнах. Ми зібрали найпопулярніші напрямки на Новий Рік 2023 та дізналися ціни.

photo_camera play_circle_filled Пара мандрівників на велосипедах заїхала до Вінниці та Черепашинець. Що їм не сподобалось?

Ольга Білінська та Юрій Васильєв з Запоріжжя проїхали велосипедами 19 областей України. Їх подорож тривала чотири місяці.   Маршрут пролягав також через Вінницьку область. Мандрівники поділилися своїми враженнями та розповіли, що їм сподобалося, а що ні на Вінниччині.

Мавзолей-каплиця Потоцьких та Палац Щербатової: містичні місця, які варто відвідати на Вінниччині

Осінь – не привід припиняти відпочивати. Подорож Україною – гарний варіант для коротких вихідних. У Вінницькій області є незвичні та навіть містичні місця, які варто відвідати.

Свіжий випуск

№ 16 від 19 квітня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up