This version of the page http://rozetka.com.ua/ua/careers (104.18.18.199) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-14. The original page over time could change.
Вакансії в ROZETKA | Робота в інтернет-магазині Розетка
Careers
  • RU
  • UA
Всі вакансії

Ми втілюємо мрії мільйонів людей і завжди шукаємо тих, хто допоможе нам стати кращими. Приєднуйтеся!

Пошук вакансії
Показати 11 вакансій
IT і Маркетинг
Наші вакансії 11
  • Напрям: Контент і модерація 6
  • Напрям: Роздрібна торгівля 5
Цінності, що нас поєднують
КОЖНА ДУМКА ВАЖЛИВА

Давай чесно. Від того, на «ви» чи на «ти» ми спілкуємося, наш продукт не стане кращим. Тому давай без формальностей. Не марнуй свій час і час навколишніх на субординацію та інші різновиди імітації роботи. Воно тобі треба? От і нам ні. Кажи, що думаєш (але конструктивно та без образ) і переходь одразу до справи. Не бійся пропонувати нові ідеї чи давати фідбек.

СМІЛИВІ ПЕРЕМАГАЮТЬ

Висловлювати думку серед досвідченіших колег — страшно. Робити нове — страшно. Відповідати, раптом щось піде не за планом, — дуже страшно. А втім, або ти береш на себе цю відповідальність, або просто виконуєш завдання зверху з дев’ятої до шостої. Звісно, це теж нормально. Але якщо хочеш займатися улюбленою справою, спробуй узяти її у свої руки. Експериментуй, помиляйся та зрештою домагайся свого. У Rozetka ми тебе тільки підтримаємо.

КОМАНДА ПОМНОЖУЄ РЕЗУЛЬТАТ КОЖНОГО

Rozetka — це не та компанія, за успіхом якої стоїть одна зірка. За успіхом Rozetka стоїть ціле сузір’я — її команда. Тому ми сяємо так яскраво. Разом ми збудували таку команду, де новачкові без досвіду й знань у перший робочий день буде зрозуміло, чим він може бути корисний. А професіоналові з величезним досвідом можна не боятися впертися в кар’єрну стелю — у нас завжди є куди розвиватися.

ЗАВЖДИ МОЖЕМО КРАЩЕ

Якби нам було достатньо бути просто успішною компанією, ми б уже давно припинили розвиток. Та, на щастя, бути просто успішними нам замало. Щодня хочемо ставати кращими, ніж були вчора. І, здається, на цьому шляху кінцевої точки немає.

Нам у Rozetka завжди цікаво, що ми можемо поліпшити, а що можемо створити нового. І ця допитливість у нашій ДНК, у повітрі в наших офісах, у нашому тоні голосу. Ця допитливість не дає нам спокою й підштовхує рухатися вперед.