This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?cat=5 (194.28.172.226) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-14. The original page over time could change.
> АНОНСИ | ТОВ "Господар ЕЦ"

Category Archives: > АНОНСИ

«Дні України у Франції» пройдуть на самому великому в світі ринку

Українські аграрії, які працюють в овочевому та фруктово-ягідному секторі, під час заходу можуть поспілкуватись з оптовиками, налагодити контакти з метою виходу на французький ринок. «Дні України у Франції» – це спільний проект Міністерства аграрної політики та продовольства України, Посольства Франції в Україні та Ukrainian Food Export Board. Захід відбудется 19-20 вересня на ринку Ренжіс (фр. – Rungis).

ЧИТАТИ ДАЛІ >

АВМ запрошує на «Національний День Ферми»

15 серпня Асоціація виробників молока проводить захід для тих, хто займається молочним скотарством. Захід відбудеться в Полтавській області на базі ПП «Ланна-агро». На заході будуть обговорені різні питання по молочарству, в тому числі и по заготівлі грубих кормів від поля до ферми.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

Виставка-конференція для виноградарів

16-17 серпня в Запоріжжі досвідчені фермери на виставці-конференції «Золоте гроно України 2018» поділяться секретами про вирощування винограду, його захисту від хвороб, про нові сорти, про переробку та інше.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

До уваги овочівників

Інститут овочівництва і баштанництва 25 липня 2018 р. в сел. Селекційне проводить Міжнародну науково-практичну конференцію «Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах».

ЧИТАТИ ДАЛІ >

До уваги виробників бобових культур

31 липня на Дні поля «Органічні бобові культури – світовий тренд України», який пройде на базі ФГ «Дона Олексія Пилиповича» в смт. Теплик Вінницької області, учасники дізнаються про перспективи, особливості вирощування і селекцію бобових в умовах зміни клімату, про вирощування сочевиці і квасолі.

ЧИТАТИ ДАЛІ >