This version of the page http://eset.ua/ua/news/results/ (116.202.129.24) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-14. The original page over time could change.

Прес-релізи

  • Компанія ESET вчетверте стала кращим гравцем у звіті Radicati

    Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― повідомляє про отримання звання «Кращий гравець» за результатами звіту Radicati 2023 року у сегменті рішень для захисту від APT-атак. Це високе звання свідчить не лише про лідерство на ринку, але й також про чітке бачення майбутнього.

  • Небезпечні загрози маскуються під WhatsApp та Telegram

    Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― виявила десятки підробних вебсайтів Telegram та WhatsApp, які поширювали шкідливі версії цих месенджерів для пристроїв Android і Windows. Більшість виявлених шкідливих програм здатна викрадати або змінювати вміст буфера обміну. Ціль цих загроз ― викрадення криптовалюти жертв, причому у деяких випадках зловмисники націлені на криптовалютні гаманці. 

  • Кіберзлочинці атакували розробника програмного забезпечення

    Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― повідомляє про виявлення компрометації азійського розробника рішень для запобігання втраті даних (DLP). Зокрема зловмисники розгорнули щонайменше три сімейства шкідливих програм та скомпрометували внутрішні сервери оновлень і сторонні інструменти, які використовує компанія. У результаті кіберзлочинці також інфікували двох клієнтів цієї компанії. 

  • Нова шкідлива програма атакує державні установи країн Європи та Азії

    Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― виявила новий бекдор, який поширюється китайською групою кіберзлочинців Mustang Panda з початку 2023 року. Шкідлива програма націлена на політичні та державні організації в Європі та Азії, а також на установи в Болгарії та Австралії. 

  • Новий буткіт UEFI може проникати навіть в оновлені системи

    Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― виявила новий буткіт, який здатний обходити важливу функцію безпеки платформи UEFI. Зокрема шкідливе програмне забезпечення може запускатися навіть в повністю оновленій системі Windows 11 з увімкненим UEFI Secure Boot. Проаналізувавши функціонал, спеціалісти ESET дійшли висновку, що буткіт є загрозою BlackLotus, яка продається на підпільних форумах за 5000 доларів.

  • Рішення Safetica NXT для захисту даних вже доступне українським користувачам

    Компанія ESET представляє Safetica NXT, рішення на основі хмари для запобігання витокам даних, яке відтепер доступне українським користувачам. Створений за моделлю SaaS, продукт поєднує швидкість розгортання, простоту використання завдяки автоматизації та точне виявлення інцидентів на основі ризиків.

  • Рік руйнівних кібератак в Україні: як загрози атакували користувачів та організації

    Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― підготувала огляд кібератак на українських користувачів з застосуванням шкідливих програм для знищення даних до та після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Більшість цих атак можна віднести до діяльності групи кіберзлочинців Sandworm, раніше відомою своїми атаками на організації в Україні.

  • Небезпечна кіберзагроза атакує європейських користувачів

    Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― виявила нову активність APT-групи Lazarus, яка цього разу використовувала бекдор WinorDLL64, один із компонентів завантажувача Wslink.

  • Xopero ONE 1.4.5 — нова панель управління та інтеграція через протокол SAML

    Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії рішення для резервного копіювання та відновлення даних — Xopero ONE. Основною перевагою версії 1.4.5 є абсолютно нова панель управління, яка надає більш детальну інформацію для користувачів. Крім цього, у новій версії інтегрована підтримка зовнішніх постачальників з використанням протоколу SAML.

  • ESET відзначено за захист робочих станцій у звіті IDC

    Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― відзначена за здійснення провідних досліджень, фінансову стабільність та технічну досконалість за результатами глобального звіту IDC про сучасний захист робочих станцій. 

ADEON SK, s. r. o.
Geologická 34
821 06, Bratislava
Slovenská republika

Центр інформаційної та технічної підтримки в Україні
Телефон: +380 44 545 77 26
Електронна пошта: support@eset.ua

ADEON SK, s. r. o.
Geologická 34
821 06, Bratislava
Slovenská republika

Центр інформаційної та технічної підтримки в Україні
Телефон: +380 44 545 77 26
Електронна пошта: support@eset.ua

Ukraine (UA)