This version of the page http://info.citroen.ua/spacetourer-promo/ (185.104.45.22) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-11. The original page over time could change.
Citroën SpaceTourer мінівен бізнес-класу
Замовте консультацію прямо зараз

CITROЁN SpaceTourer в кредит під 0,01% * терміном на 3 роки!

CITROЁN SpaceTourer - великий мінівен, який ідеально підійде в якості автомобіля для великої родини, корпоративного бізнес-шаттла або інструменту для ведення бізнесу.

Мінівен може перевозити від 5 до 9 чоловік та доступний у 2-х варіантах довжини кузова: універсальний варіант L2 (4,96 м); великий L3 (5,3 м) порадує простором в салоні і величезним багажником. Автомобіль доступний в чотирьох комплектаціях:"Combi", "Business", "Business Lounge" и "Feel".

Під капотом CITROЁN SpaceTourer встановлено економний турбодизель 2,0 HDi 150 к.с., в парі з мотором працює 6-ступінчаста МКПП або 6-ступінчаста АКПП останнього покоління.

Встигніть придбати CITROËN SpaceTourer в кредит на вигідних умовах під 0,01%* річних терміном на 3 роки..

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО МОДЕЛЬ
ДВИГУНИ: ПОТУЖНІСТЬ І ЕКОНОМІЧНІСТЬ
Для автомобіля CITROËN SPACETOURER пропонуються двигуни серії HDi. Ці дизельні мотори мають прекрасні показники потужності, споживають небагато пального, вирізняються низьким рівнем викидів оксиду азоту (NOx) й вуглекислого газу (СО2). У парі з двигунами працюють удосконалені багатошвидкісні 6-ступеневі трансмісії (механічна або автоматична), що також сприяє зниженню витрат пального з одночасним покращенням динамічних властивостей автомобіля
КОРИСНІ ТЕХНОЛОГІЇ
Citroën SpaceTourer пропонує багатий вибір функцій і технологій, які роблять життя простіше: зсувні бічні двері з електроприводом і безконтактне відкриття дверей по руху ногою, проекційний head-up дисплей, система дублювання екрану смартфона Mirror Screen, система моніторингу сліпих зон дзеркал, система розпізнавання дорожніх знаків і багато іншого.
КОМФОРТ ТА ЗАТИШОК
Citroën SpaceTourer дарує відчуття поваги й професіоналізму, він пропонує вам і вашим пасажирам високий рівень комфорту. Додайте високий рівень звукоізоляції і природну збалансованість підвіски на будь-яких шляхах — і врешті-решт ви отримаєте рецепт ідеально-розслабленої подорожі.
Прайс-лист
ТТХ
* - остаточні ціни на автомобілі, а також їх наявність на складі слід уточнювати у найближчого дилера CITROËN в Україні. Точні ціни та комплектації необхідно погоджувати при покупці автомобілів.

Пропозиція діє до на території України. ТОВ «Пежо Сітроен Україна» залишає за собою право змінювати умови пропозиції протягом її дії. Розрахунок здійснюється в національній валюті України, згідно комерційним курсом, встановленим на день оплати. Акція діє на обмежену кількість автомобілів. Картинка може відрізнятися від оригіналу.

На всі автомобілі Citroёn поширюється договірна гарантія терміном на 3 роки або 100 000 км в залежності від того, що настане раніше для легкових автомобілів, та два роки без обмеження загального пробігу для вантажно-пасажирських автомобілів, крім випадків, що були обумовлені додатково.
Правила та умови використання сайту