This version of the page http://knukim.edu.ua/new-year-white-party/ (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-09. The original page over time could change.
NEW YEAR WHITE PARTY
Телефони для абітурієнтів: (095) 663-76-20, (068) 285-44-00

NEW YEAR WHITE PARTY

Дата: 23.12.2021 | Рубрика: Новини

Креативні студенти кафедри шоу-бізнесу поринули у новорічну феєрію. У столичному клубі «Форсаж» вони влаштували грандіозну вечірку «NEW YEAR WHITE PARTY», запропонувавши усім гостям забути про негаразди і розпочати все з чистого аркуша, що стало лейтмотивом заходу. Потрапити на свято змогли не всі, лише ті учасники, які одягнули білосніжне вбрання, дотримуючись дрес-коду, і звичайно, завітали у чудовому настрої.

Шоу-програма була насичена неймовірними постановками студентів, які виконали новорічні пісні та хореографічні композиції. Однак найгучніші овації прозвучали під час спільного виступу молоді і викладачів, що вразив драйвом і надзвичайною енергетикою.

Зафіксувати особливі моменти на фото або зняти відео можна було біля яскравої ТікТок-зони. А от секретами щастя з молоддю ділились біля артзони «Помнож свої проблеми на нуль».

Не обійшлось без розіграшу призів, переможці отримали сертифікати на тату та придбання одягу, а також можливість безкоштовного навчання в автошколі.

Долучались учасники «NEW YEAR WHITE PARTY» і до прикрашання ялинки. До речі, на іграшках, якими оздоблювали зелену красуню, можна було написати побажання й привітання з Новим роком. І такою можливістю скористались всі студенти та викладачі кафедри шоу-бізнесу.

Атмосфера свята приголомшувала, продовжили святкування на танцполі, де гуртом не тільки запалювали, але і влаштовували денс-батли.

Святковий вечір у колі друзів був незвичайним. Гості відпустили образи та розчарування, залишаючи в минулому році всі турботи і негаразди. А Новий рік 2022, переконані всі, обов’язково буде успішним, щасливим і сповнений яскравих пригод!

Контакти
Ліцензія МОН України, наказ № 53-л від 26 квітня 2021 року