This version of the page http://aiesec.ua/lead-for-peace (35.187.82.108) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-04-05. The original page over time could change.
AIESEC в Україні | Lead for Peace
  • ✈️ Вжух! І я на стажусі
  • ✈️ Вжух! І я на стажусі

LEAD for PEACE - це низка проєктів від AIESEC в Україні, які допомагають українцям сьогодні

Проводь уроки
Отримуй інформацію
Збирай гуманітарну допомогу
EduUpInfo proxy

LEAD for PEACE. EduUp

Мета проєкту:

дати дітям і молоді від 6 до 18 років можливість отримувати різносторонні знання і відкривати для себе нові горизонти.

Для кого:

В цього проєкту є 3 напрямки, спрямовані на різні вікові категорії для того, щоб кожна група могла дізнаватися те, що їй цікаво.
-початкова школа - школярі від 6 до 10 років офлайн або онлайн проводять активно час з нашими волонтерами і в ігровій/інтерактивній формі дізнаються щось нове.
-середня школа - учні отримують знання під час онлайн уроків з людьми, що були на стажуваннях від AIESEC. Основна мета - розповісти про Цілі сталого розвитку, на що вони спрямовані та чому важливі.
-старша школа - вебінари, які допоможуть зібрати свої думки та виробити план дій. В їх основі - знання про тайм-менеджмент, розвиток креативного та критичного мислення, базових hard та soft скілів та самоорганізацію.

хочемо урок в нашому закладі

Процес підготовки амбасадора

Молоді люди можуть долучитись та провести урок школярам на одну з актуальних тем

Реєстрація

Заповни заявку на нашому вебсайті (посилання нижче).*Обов’язково вкажи достовірні контактні дані, щоб ми могли з тобою зв’язатись.

1
2
3
4
5
1

Реєстрація

Знайомство

Підбір уроку

Підготовка

Урок

  • Хочу провести урок

Результати EduUp

250Шкіл-партнерів

в різних містах та регіонах України

246Амбасадорів

з України, Португалії, Бразилії, Шрі-Ланки, Чехії, Індії, та інших країн

8700Уроків проведено

З таких тем як: Цілі Сталого Розвитку, Soft або Hard skills та про культуру інших країн англійською

LEAD for PEACE. Info proxy

Мета: з’єднати тих, хто потребує інформацію і тих, хто її знає. Під час пошуку інформації все впирається у знання джерел та у час, щоб їх знайти. Велика кількість людей просто не знає куди писати, звертатися за тим чи іншим питанням. Команда AIESEC допомагає тобі з цим - ти звертаєшся до нас із питанням і ми надаємо тобі канали, які містять відповідь на нього
Якщо в тебе виникли питання щодо певного проєкту або ж ти хочеш долучитися до їх втілення - пиши нам в інстаграм або телеграм @aiesecinukraine, будемо раді допомогти! А добірки корисних ресурсів ти можеш знайти в нашому Telegram каналі.

Підпишись на наш TelegramЗалиш запит на допомогу

Партнери