Ваші фото та історії війни

2 Травня 2022 by Olga Zhurbenko
Друкувати цю новину

Російське вторгнення зробило життя соціально незахищених верств населення в зонах бойових дій та поблизу них нестерпним і таким, що не відповідає елементарним умовам не те що життя, а виживання.

Страх, біль, безвихідь та безпорадність стали вкрай небажаними, але, на превеликий жаль, невід’ємними супутниками життя мільйонів українців з інвалідністю, літніх осіб і всіх тих, хто має проблеми зі здоров’ям.

Щодня рівень впливу перелічених негативних чинників непомірно негативно і швидко зростає, як і бар’єри в питаннях отримання навіть елементарних продуктів, речей і послуг.

НАІУ з перших днів війни звертається до різноманітних організацій за допомогою в питанні забезпечення прав людей з інвалідністю. І нас чують, нам допомагають. Цей процес триватиме стільки, скільки в тому буде потреба задля забезпечення права кожного жити повноцінно в мирі на Богом даній Батьківщині.

У рамках міжнародної взаємодії НАІУ разом з організаціями, які до неї входять, фіксує воєнні злочини росії щодо громадян з інвалідністю та передає інформацію до Європейського форуму осіб з інвалідністю, Міжнародного альянсу людей з інвалідністю та Комітету ООН з прав осіб з інвалідністю.

З метою фіксації та подальшого реагування міжнародної спільноти на факти порушень прав людей з інвалідністю та дітей з інвалідністю, літніх осіб та всіх тих, хто має проблеми зі здоров’ям, звертаємося із проханням поділитися з нами вашими гіркими  життєвими історіями, фото, та відеоматеріалами, пов’язаними з війною.

За посиланням наведено форму для надання відповідної інформації: https://rb.gy/v7if9c

Ми маємо об’єднати наші зусилля для досягнення миру в Україні!
Бережіть себе та близьких!
Перемога на горизонті!
Все буде Україна!

  Категорія:
Історії війниАнонси подійНовини НАІУ
дивитися більше новин

Про автора новини

Olga Zhurbenko

Дивитися більше новин
дивитися більше новин

Схожі новини