This version of the page http://vn.20minut.ua/DTP (172.67.167.240) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-03-25. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Вінниця

Дороги і транспорт

Аварії п'ятниці: водій Opel не пропустив Audi A3 та кермувальник Volkswagen врізався в Audi А8

Вчора, 24 березня, у Вінницькій області стались дві ДТП. На трасі не розминулись дві автівки. Також сталась аварія в Хмільнику. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

У Вінниці оновили розклад руху тролейбуса 14Б: новий графік

Тролейбус рухається за оновленим маршрутом «Залізничний вокзал - Мікрорайон Академічний». Дивіться дійсний графік руху транспорту.

Смертельна ДТП на залізниці: в Могилівці пасажирський поїзд збив чоловіка

Вчора, 23 березня, у Вінницькому районі на залізничній колії загинув під колесами пасажирського потягу 57-річний чоловік. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

У районі Пирогово почали ремонтувати ділянку дороги. Що там робитимуть?

Загалом будівельники почали підготовчі роботи на трьох ділянках у приватному секторі району Пирогово.

У Хмільнику п'яний 18-річний мотоцикліст на узбіччі збив жінку

Жителька Хмільника йшла узбіччям дороги, коли її збив двоколісний. Водій мотоцикла не надав жінці першу допомогу, а накивав п'ятами.

play_circle_filled Момент ДТП на Нечая — Русової потрапив на камери відеонагляду

Ситуаційний центр опублікував відео моменту ДТП, яке сталося на розі вулиць Данила Нечая та Софії Русової. На місці події працювала поліція.

photo_camera На тротуарі по Келецькій водій ВАЗ збив 80-річного вінничанина

Пенсіонер постраждав у ДТП на Келецькій. Чоловік йшов тротуаром. Нині він у лікарні.

Розтрощений «ВАЗ» у кюветі: в автопригоді на Гайсинщині загинув молодий чоловік

У Гайсинському районі загинув молодий чоловік, який керував легковиком. Не впоравшись з керуванням, він з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Аварії п'ятниці: на Вінниччині автівки збили трьох дорослих та двох дітей

Дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувались п’ятеро людей, двоє з яких діти, зареєстровані у м. Вінниця, Вінницькому та Хмільницькому районах області.

У Вінницьких Хуторах між ставками облаштують «алею-перехід»

У Вінницьких Хуторах стартували підготовчі роботи по облаштуванні «алеї-переходу». Це вузька ділянка суші між ставками. Вона фактично з’єднує дві частини населеного пункту. Саме цим шляхом жителі Хуторів ходять до муніципального автобуса, дістаються старостату, а також, водять дітей в садочок та школу.

Свіжий випуск

№ 12 від 22 березня 2023

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту з NDF. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up