Шановні читачі!

Понад вісім місяців спротиву російському вторгненню — важкі часи для всіх українських медіа, а щодо друкованих видань, то й поготів. Адже газети і журнали мають чимало проблем уже не перший рік. Нині ж велика війна принесла ще суворіші виклики. Придбання паперу, друк, доставка і розповсюдження, майже повна відсутність рекламних матеріалів і роздрібного продажу… Всі ці надзвичайно складні питання доводиться вирішувати й сьогодні. Так, раніше 90 % паперу в Україну ввозили з Росії та Білорусі. Після припинення торгівлі з агресорами ціна на папір, який тепер везуть із Польщі, Німеччини, Бельгії та Фінляндії, зросла вдвічі. Далеко не всі видання мають кошти на його придбання. Через це та інші суттєві проблеми багатьом виданням довелося «стати на паузу» вже у перші дні або тижні великої війни.

Пройшло понад пів року і деякі видання змушені були взагалі закритися, деякі мають надію відновити друк трохи згодом, а поки шукають нові джерела доходів, скорочують кількість працівників і свої витрати, щоб вижити. Усі ці проблеми не оминули і наше видавництво. Нам було дуже складно, але ми не припиняли виходити після 24 лютого. Працюємо й нині, бо прагнемо обов’язково виконати наші зобов’язання перед вами. Отже, журнал «Дім, сад, город», а також решта журналів нашого видавництва, які ви передплатили на цей рік, будуть надруковані.

 Хочемо також нагадати, що наразі триває передплата на 2023 рік. Сподіваємося, що ви знайдете можливість, щоб передплатити ваш улюблений журнал на наступний рік. Тим більше, що ми передбачили для вас цікаві й корисні подарунки (див. нижче). Залишайтеся з нами!

Редакція журналу
“Дім, сад, город”

 

Шановні читачі!

Журнал “Дім, сад, город” видається з 1989 року.

Це найпопулярніше в Україні, по-справжньому народне видання для всіх,

чиє життя і праця пов'язані із землею.

Нині триває передплата на 2023 рік.

Ви можете оформити передплату за «Каталогом видань України»:

- у відділеннях поштового зв'язку;

- в операційних залах поштамтів;

- на сайті УДППЗ «Укрпошта» www.ukrposhta.ua

- на сайті ДП «Преса» www.presa.ua

 

Передплатний індекс журналу “Дім, сад, город” 74142.

Журнал "Дім, сад, город" можна також

передплатити за іншими індексами,

кожен з яких має свої переваги:

23909пільгова передплата для всіх категорій пільговиків та пенсіонерів;

76962річна передплата з подарунком: 20 пакетів насіння овочевих і квіткових культур зарубіжної та вітчизняної селекції;

90240річна економна передплата (дешевше на 50 грн + у подарунок ви отримаєте цікаву й корисну книжечку – одне з наших видань).

 

ПЕРЕДПЛАЧУЙТЕ КОМПЛЕКТИ ЖУРНАЛІВ У СКЛАДІ:

«Дім, сад, город» + «Пасіка» — індекс 22434

«Дім, сад, город» + «Квіти України» — індекс 22431

Навесні відкриється друга черга Greena Park, першого в Україні парку ландшафтних садів. Відтепер ландшафтна індустрія матиме постійну локацію для наочної презентації ідей, концепцій, новинок, технологій. Творці парку, компанія «Євроіндекс» та Гільдія ландшафтних архітекторів України, запрошують ландшафтні бюро й технологічні компанії долучитись до розбудови аналогу голландських садів Аппельтерн в Україні на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» у Березівці.

 

Детальніше: Greena Park відкритий для партнерства

 На Харківській виставці буде одразу дві зони для видовищних демо показів – одна для обприскувачів та дронів, інша – для ґрунтообробної техніки

Детальніше: В Україні з’явиться нова аграрна виставка - AGRO KHARKIV

34-а Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2022», яка є найбільшою в Україні та Східній Європі у галузі сільського господарства, проходитиме у Києві з 7-го по 10-те червня 2022 р. Вже зараз організатор виставки  активно розпочав підготовчу роботу, щоб в котрий раз підвередити свій рівень та перевершити очікування учасників і відвідувачів.

Детальніше: Виставка AGRO-2022 відбудеться 7-10 червня

Шановні читачі! Триває передплатна кампанія на 2023 рік.

 
Ви можете передплатити журнали нашого видавництва на один або більше місяців протягом 2023 року.
Оформити передплату можна за "Каталогом видань України "Преса поштою":
- на сайті ДП "Преса" www.presa.ua;
- на сайті АТ "Укрпошта" www.ukrposhta.ua;
- у відділеннях поштового зв'язку;
- в операційних залах поштамтів;
- у пунктах приймання передплати.
Шановні читачі! Встигніть передплатити журнал "Дім, сад, город" і залишайтеся з нами, а ми намагатимемося зробити ваше улюблене видання ще цікавішим, кориснішим та пізнавальним. Ми високо цінуємо вашу довіру і працюємо для вас. Сподіваємося на вашу підтримку.
 
Редакція журналу
"Дім, сад, город"