Компанія Samsung виробляє відоме на весь світ телекомунікаційне обладнання. Власники ноутбуків, планшетів, смартфонів цього бренду оцінили якість збірки і довгострокове функціонування електроніки. Для відновлення працездатності техніки такого рівня потрібен надійний сервіс.

Ремонт Samsung (Самсунг)

Пошук та усунення несправностей, що виникли в роботі ноутбука, планшета або смартфона Samsung ми здійснюємо максимально оперативно, так як прекрасно розуміємо, що від такої техніки залежить сьогодні дуже багато, в тому числі робота, навчання і відпочинок. Перед тим, як приступити безпосередньо до відновних робіт, співробітники сервісного центру Samsung в Києві виконують ретельну діагностику, використовуючи для цієї мети сертифіковане сучасне обладнання. Таким чином будь-які несправності усуваються якісно і недорого.

На складі завжди є в наявності оригінальні запчастини, завдяки яким ремонт проходить набагато швидше, без будь-яких затримок. Виконання робіт супроводжується наданням гарантії.

Довіряючи гаджет Samsung фахівцям сервісного центру F1Center, можна не сумніватися в тому, що техніка потрапила в досвідчені руки. Навіть після виконання ремонту ми проводимо діагностику для того, щоб точно уникнути будь-яких неполадок.

Коли потрібно звертатися в сервіс Samsung?

  • Не включається ноутбук, планшет або смартфон.
  • Виникли проблеми з екраном (мерехтіння, потемнілі сектори).
  • Не працює камера.
  • Пристрій не реагує на натискання на кнопки або тачскрін.
  • Попадання вологи на техніку.
  • Устаткування перегрівається, шумить, гуде або працює зі збоями.
  • Некоректна робота додатків, збій налаштувань.
  • Пошкоджений корпус пристрою, пристрій не заряджається, з'явилася помилка.

Експертний підхід до обслуговування

Кваліфіковані фахівці вирішують навіть найскладніші завдання, пов'язані з ремонтом. Незалежно від причини поломки: впав в воду; пищить динамік; розбився екран; не заряджається; роз'єм для зарядного пристрою зламаний, звертайтеся в наш сервісний центр, і ми швидко виправимо будь-яку проблему. Завітайте до найближчого центру підтримки клієнтів в Києві або зателефонуйте безкоштовно в сall-центру за телефоном 0800800018. Ми надаємо високий рівень сервісу, щоб кожен клієнт був задоволений наданими послугами. Всю необхідну контактну інформацію можна знайти у відповідному розділі «Контакти».