ПЕРЕЛІК АКТУАЛЬНИХ ВАКАНСІЙ

Працівники ПАТ «Лубнифарм» — кваліфіковані фахівці, які працюють в інтенсивному режимі над вирішенням складних питань. Ми будемо раді бачити в нашій команді цілеспрямованих, енергійних людей, що прагнуть до особистого та професійного зростання. Натомість ПАТ «Лубнифарм» пропонує нашим співробітникам достойну і стабільну заробітну плату, перспективу кар’єрного та професійного зростання, додаткові заохочення за досягнення в роботі.
В даному розділі сайту Ви дізнаєтеся про вакансії на підприємстві та зможете заповнити анкету для прийняття участі в конкурсі на вакантні посади. Для отримання більш детальної інформації по вакансіям та працевлаштуванні просимо звертатися у відділ управління персоналом:
e-mail: [email protected]; тел. (05361) 7-76-32; моб. тел. (050) 301-89-06

  • інженер-технолог
  • хімік-аналітик
  • мікробіолог
  • інженер-механік

Прохання надсилати резюме із зазначенням вакантної посади, бажаного рівня заробітної плати та фотографією на e-mail: [email protected] (відправляючи резюме на вакансію підприємства ПАТ «Лубнифарм», Ви даєте згоду на збір та обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI).