Впровадження KeyCRM

Кому потрібна KeyCRM і чому?


  • Маркетплейс-торгівля
  • Instagram-продажі
  • Інтернет-магазини
  • Послуги

Спробувати



Які задачі вирішує KeyCRM
для товарного бізнесу в Україні

Збір та обробка заявок/замовлень Всі замовлення з усіх каналів продажів (інтернет-магазин, лендинг, маркетплейси, Instagram і т.д.) - зібрані в єдиному вікні, їх можна обробляти, у тому числі фіскалізувати, не виходячи із системи. Модуль Заявки дозволяє збирати і вести лідів, замовлення створюється із заявки однією кнопкою.
Спілкування з клієнтами Вся комунікація з клієнтами (Viber, Telegram, Instagram, Email, IP-телефонія) зібрана всередині системи. Переписка, оформлення замовлення/запису та карти клієнта, історія повідомлень - у знайомому інтерфейсі KeyCRM, без перемикань.
Швидкі відправки Весь процес відправлення замовлень: від генерації ТТН до відстеження посилки - максимально автоматизований, більше не потрібно переходити на сайти служб доставки, щоб заповнити форму або дізнатися, де зараз відправлення.
Складський облік Контроль залишків та руху товарів: резерв, автосписання, оприбуткування, із синхронізацією "склад-магазин". Робота зі сканером та штрихкодами для зручного пошуку та обліку товарів.
Управління товарами Створення товарів із варіаціями (колір, принт, розмір) та назвами з прив'язкою до маркетплейсу, зручна робота з каталогами (імпорт, мультивалютність), аналіз продуктової лінійки на основі товарної аналітики.
Аналітика та звіти Детальні звіти щодо продажів, товарів, магазинів, менеджерів, витрат, фінансів – за будь-який період часу. Звіт про прибуток і збитки (Profit and Loss) завжди під рукою.
+ 38 (67) 600 65 94