This version of the page http://www.aval.ua/career-story/olha-soloviova-3 (104.18.29.10) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-28. The original page over time could change.
Ольга Соловйова
Бережіть себе. Все онлайн в Raiffeisen Online.
Завантажити Завантажити
Увійти Перекази та Платежі
Ukr
  • Rus
  • Eng
Перекази та Платежі Увійти
Кар'єра

Історії успіху

Дізнайтеся про кар’єрний шлях наших фахівців

Марія Абдулліна

Я прийшла до банку завдяки його співпраці із закладами вищої освіти. Почала свій кар’єрний шлях із посади асистента директора департаменту.

Олексій Рибальченко

На початку своєї кар’єри займався невеликими ІТ-ініціативами, але згодом розпочав  роботу над масштабними проектами на рівні Групи.

Діана Клюка

Моє перше знайомство з Банком відбулось, коли я проходила практику від університету.

Роман Подобайло

I made the cut for the position of digital ambassador but didn’t stop my professional development, so now I hold the position of an analyst and work in head office.

Ольга Соловйова

Я прийшла у банк після закінчення університету, взагалі без досвіду роботи. І цей рік вже одинадцятий у моїй кар’єрі.

Анатолій Кушпіта

Одразу після співбесіди та стажування, зрозумів, що це саме те місце, де я можу себе реалізувати як професіонала. З роками ж помітив, що Райф для мене - не просто місце роботи, це щось більше. Це спосіб життя.

Чому я обрала Райффайзен

Я прийшла у банк після закінчення університету, взагалі без досвіду роботи. Мене надихали і продовжують надихати дотепер можливість реалізувати свій потенціал у великій компанії, дізнатися як будуються бізнес- та робочі процеси у банку, який входить до міжнародної групи, а також формувати ці процеси. І цей рік вже одинадцятий у моїй кар’єрі.

Команда, яка змінила все

Найцінніше для мене у Райффайзен Банку Аваль – це колектив. Тільки разом із командою стаєш сильнішим та зростаєш! А ще я маю мрію, яку можу здійснити у нашому банку. Йдеться про можливість допомагати молоді розвиватися і ставати професіоналами, ділитися набутим знаннями та досвідом, формувати майбутнє банківської системи країни. Саме наш департамент одним із перших активно включився у програму стажування для молодих спеціалістів.

Моя порада новачкам

Оскільки мій особистий життєвий девіз, що «мені не все одно!», то раджу: 

- бути сміливими!

- проявляти ініціативу! 

- не соромитися! 

- ставити запитання і колегам, і керівникам! 

- вкладати у себе – свій професійний розвиток!