This version of the page http://www.sushiya.ua/takeaway (104.26.9.124) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-20. The original page over time could change.
Самовиніс - це вигідно!

Самовиніс ᐈ акція від Сушія | Забери замовлення сам і отримай знижку

10 12 2021

Робіть замовлення на сайті, вибирайте функцію “самовиніс” з будь-якого ресторану та отримуйте знижку -10%* на меню ресторанів.

В ресторанах "Сушия" діє зручна та вигідна акція. При бажанні ви можете забрати роли  в одному з пунктів самовиносу (будь-якому ресторані мережі) і отримати знижку в розмірі 10%* на меню ресторанів.

* Зверніть увагу,  знижки не сумуються з іншими знижками, акціями та спеціальними пропозиціями. Акція діє на ВСІ позиції меню, крім додаткового набору (соєвий соус, імбир та васабі), сертифікатів, добавок та пропозицій за зниженою ціною (бізнес ланчі, набори суші, товарів з розділу "Сушия маркет", алкоголю тощо). Зверніть увагу на те, що до кожного ролу додається один безкоштовний комплект (імбир, васабі, соєвий соус). До всіх наборів суші - 3 шт соєвого соусу, 30г імбиру і 15г васабі, які комплектуються в одну ємність. До суші (нігірі, гункани) безкоштовний комплект (імбир, васабі, соєвий соус) не додається.