This version of the page http://onu.edu.ua/uk/oholoshennia (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-14. The original page over time could change.
Оголошення

Конкурс SheBuilds Ukraine Hackathon з призовим фондом 5000$ CAD

3-5 березня 2023 року за підтримки МОН України та Посольства України в Канаді для українських студенток в галузі архітектури, права, інформаційних технологій, програмування [https://www.rebuilduahackathon.com/about] буде проведено хакатон “SheBuilds Ukraine”, організатором якого є канадська компанія «WZMH Architects».

Реєстрація на участь у конкурсі, присвяченому пошуку інноваційних підходів до проєктування та ідей відбудови України триває до 24 лютого 2023 року.

Детальна інформація у прикріпленому листі МОН №1/1867-23 від 08.02.2023

Детальніше...

Бажаю вам здоров'я, миру, злагоди! — вітає ректор ОНУ Вячеслав ТРУБА

Шановні колеги, шановні студенти!

Безперечно, війна внесла свої корективи. Зараз ми не в аудиторіях, не в кабінетах. Ми не в тому звичному вимірі, в якому жили раніше. Але, як показав 2022 рік, і за цих умов університет працює. Невпинним є студентське життя — навіть в укриттях, навіть за блекаутів. 

Тих, кого забрав у нас цей рік, ми пам'ятатимемо завжди. Пам'ятатимемо , завдяки чиїй мужності можлива наша щоденна робота. 

Ми з вами стійкі, незламні. Ми чекаємо на Новий 2023 рік, і сподіваємось, що цей рік буде Переможним. 

Бажаю вам здоров'я, миру, злагоди! Нових знань, нових студентів, нових здобутків нашому Університету!

Бог береже Україну. Бог береже нас.

З Новим Роком та Різдвом!

Детальніше...

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт

За підтримки MOH на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського та під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО буде проведено у квітні - червні 2023 р. Міжнародний конкурс студентських наукових робіт за 11 спеціальностями:

Детальніше...

Шановні колеги, триває реєстрація на іспит з встановлення рівня мовної підготовки

Дата проведення іспиту: 26 грудня 2022 року.

Початок об 11.00

Місце проведення: Французький бульвар, 24/26, ауд 309 (новий корпус)

Реєстрація за покликанням

Детальніше...

Запрошення на Всеукраїнську конференцію “Сучасні рецепції світоглядно-ціннісних орієнтирів Григорія Сковороди“

На базі Національного університету “Полтавська політехніка імені Кондратюка“ за підтримки МОН України 2-4 грудня 2022 року відбудеться Всеукраїнська конференція “Сучасні рецепції світоглядно-ціннісних орієнтирів Григорія Сковороди“.

До участі запрошуються науковці, викладачі, здобувачі вищої освіти, працівники музеїв, бібліотек.

Прийом матеріалів – до 20 листопада 2022 р. Участь у конференції безкоштовна. За результатами конференції планується: підготовка збірника наукових матеріалів, колективної монографії, сертифікат учасника конференції.

Детально про конференцію і умови оформлення матеріалів у додатку.

 

Детальніше...

Новий етап платформи Zoom в ОНУ

Шановні колеги.

Міністерство освіти і  науки України надало  ліцензію  на програмне  забезпечення  відеоконференцій  ZOOM  від компанії Zoom Video на 2022/2023 навчальний рік.

Усі викладачі можуть  доєднатись до розширеної ліцензії, яка дозволяє, зокрема,  підключатись  до  конференції трьомстам  учасникам та  не має жорсткого, сорока хвилинного обмеження  у часі  тривалості конференції.

Таку  можливість мають і  викладачі Фахового коледжу ОНУ імені І. І. Мечникова.

Детальніше...

Шановні вступники до аспірантури!

Шановні вступники до аспірантури! Всіх, хто рекомендований до зарахування та готовий підписати договори про навчання запрошуємо на ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ для обговорення організаційних питань і вручення Вам індивідуальних планів.

При собі мати паспорт та ідентифікаційний код.

Збори відбудуться 14 вересня о 14.30 за адресою:
Вул. Дворянська, 2 (головний корпус). Ауд. 34 (1й поверх, направо).

До зустрічі!

Детальніше...

Центр мовної підготовки та мовної сертифікації ОНУ оголошує набір слухачів на осінній семестр 2022 року.

Орієнтована дата початку занять  – 20.09.2022 р.

Тривалість курсу – 90  годин.

Після завершення курсу слухачі мають можливість скласти іспит на визначення рівня мовної компетенції (з отриманням сертифіката).

Дати тестувань:   30.09.2022 , 26.12.2022   ( реєстрація почнеться  з 20.09.2022)

Більш детально інформацію представлено на офіційній сторінці Центру

Контактна інформація:

Онищук Ірина Юріївна, директор Центру мовної підготовки

кандидат філологічних наук, доцент

Тел: +38067 714 9303 (Viber ; Telegram)

Наталія Георгіївна Іванова, заступник директора

кандидат філологічних наук, доцент

Тел.: +38 (050) 3916302 (Viber)

Детальніше...

До уваги абітурієнтів 2022

У зв’язку із численними зверненнями абітурієнтів ОНУ імені І.І.Мечникова з 06.09.2022 по 15.09.2022 оголошує додатковий набір на вакантні контрактні місця в межах ліцензійного обсягу

Детальніше...

Список осіб рекомендованих до зарахування

Список осіб, рекомендованих до зарахування на навчання за кошти державного бюджету в 2022 році (pdf: 9.32Мб)

Детальніше...

Подвійні магістерські дипломи ОНУ та Університету Л'Аквіли (Італія) з прикладної математики

Факультет математики, фізики та інформаційних технологій в рамках магістерської освітньої програми 113 "Прикладна математика" пропонує отримати дипломи ОНУ Мечникова та University of L'Aquila (UAQ), Італія

Детальніше...

Вступна кампанія у самому розпалі

Ми зібрали для вас усю необхідну інформацію про вступ до ОНУ у 2022 .

Зберігай, щоб не загубити, та ділись із друзями (див. ілюстрації)

Бажаємо усім успіхів!

 

Детальніше...

Право на пільговий вступ до ОНУ імені І.І.Мечникова

Приймальна комісія ОНУ імені І.І. Мечникова нагадує Вам про те, що:

  • Ви можете закріпити своє право на пільговий вступ до університету за індивідуальною усною співбесідою до 8 серпня 2022 р. включно.
  • в разі бажання реалізувати Ваше право на вступ до університету у вигляді індивідуальної усної співбесіди, Ви у своєму електронному кабінеті при поданні заяви маєте не обирати відповідні результати НМТ (ЗНО) (цей етап слід пропустити та натиснути опцію «подати заяву»).

З повагою, Приймальна комісія ОНУ

Детальніше...

Про проведення конкурсу 10 стартапів для їх представлення міжнародному саміті "Start-up Bw Summit 2022"

Міністерство науки і освіти України інформує, що до 25 липня триває приймання документів для участі у конкурсі 10 інноваційних стартапів та їхнього представлення на міжнародному саміті «Start-up BW Summit 2022», який розпочнеться 30 вересня 2022 року у Штутгарті, Німеччина.

Детальніше...

До уваги вступників до магістратури!!!

З 27.06.2022 до 18.07.2022 в Приймальній комісії триватиме реєстрація для складання МТНК та МКТ. У разі дистанційної реєстрації документи надсилаються засобами електронної пошти за наступними адресами відповідних факультетів

Назва факультетуЕлектронна адреса
Геолого-географічний факультет (ГГФ) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Факультет математики, фізики та інф. технол.(ФМФІТ) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Факультет хімїї та фармації (ФХФ) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Біологічний факультет (Біофак) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Факультет історії та філософії (ФІФ) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Економіко-правовий факультет (ЕПФ) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Факультет романо-германської філології (РГФ) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Факультет журнал., реклами та видав. справи (Журфак) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Факультет міжнар. відносин, політології та соціології Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Факультет психології та соціальної роботи (ФПСР) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Філологічний факультет (Філфак) Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Детальніше...

Стартап U-UNITY.COM від випускників ОНУ імені І. І. Мечникова – безкоштовне консультування у пошуку роботи українськими біженцями за кордоном і менторство студентам з питань успішної кар’єри в майбутньому

З метою допомоги українцям, які залишили Україну в період військової агресії, Команда U-UNITY.com, що включає професіоналів-знавців ринків праці в Німеччині, Нідерландах, Франції, США, Італії, Польщі, пропонує безкоштовну допомогу та консультування українським біженцям із пошуком роботи у конкретній галузі та країні. Менторство передбачає нетворкінг, складання резюме, підготовку до співбесіди, інформація про унікальність працевлаштування у тій чи іншій країні, сфері діяльності, в залежності від посади та іншим питанням, пов’язаним із успішним пошуком роботи.

Також команда U-UNITY.com пропонує безкоштовне менторство студентам ОНУ імені І.І. Мечникова щодо формування індивідуальної освітньої траєкторії для успішної кар’єри в майбутньому.

Детальніше...

Оголошено Конкурс щодо обрання членів Наукової ради Національного фонду досліджень України

Ідентифікаційний комітет Національного фонду досліджень України відповідно до Положення про конкурс щодо обрання членів Наукової ради Національного фонду досліджень України (НР-НФДУ) оголосив конкурс щодо обрання на вакантні місця членів НР-НФДУ:

  • 8 вакантних місць за секцією природничих, технічних наук та математики;
  • 5 вакантних місць за секцією біології, медицини та аграрних наук;
  • 4 вакантні місця за секцією соціальних та гуманітарних наук.

Подання документів для участі у конкурсі завершується 12 вересня 2022 року.

Детальніше про конкурс: МОН України

Файли:

  1. Лист МОН України
  2. Оголошення про конкурс
  3. Положення про конкурс
  4. Заява про участь у конкурсі
  5. Анкета кандидата НР-НДДУ
  6. Згода на обробку персональних даних
  7. Вимоги до оформлення докуменів
Детальніше...

Міністерство освіти і науки України у партнерстві з Фондом розвитку інновацій анонсує проведення Sсience&Business Startup Hackaton

Міністерство освіти і науки України у партнерстві з Фондом розвитку інновацій  анонсує проведення Sсience&Business Startup Hackaton, що відбудеться 27 червня – 2 липня 2022 року. Sсience&Business – серія заходів від МОН та УФС, що проводяться задля поєднання наукового та інноваційного потенціалу науковців, стартаперів, компаній, експертів, інвесторів, медіа, пошуку інноваційних ідей та рішень, підвищення обізнаності з питань бізнесу, маркетингу, продажів, інвестицій та інновацій. В умовах воєнного стану важливо продовжувати інноваційну діяльність, оперативно реагуючи на нові виклики, щоб стати надійним фронтом, який працює на відновлення та розвиток нашої країни.
Запрошуємо взяти участь в якості партнера заходу для надання менторської/акселераційної підтримки проєктам та/або інвестора напрацьованих під час заходу проєктів.

Детальніше...

РМВ при МОН України оголосила конкурс “Молодий вчений 2022 року”

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України оголосила конкурс “Молодий вчений 2022 року”.

В конкурсі мають право взяти участь науковці та науково-педагогічні співробітники, які відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” вважаються молодими вченими (вік до 35 років для осіб, що мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та доктори наук (докторанти) віком до 40 років).

В конкурсі мають право номінуватися як молоді вчені, так і колективи молодих вчених, відповідно до вимог у 100 номінаціях.

Деталі на офіційному сайті Конкурсу:

Детальніше...

Оголошено конкурс на здобуття премії КМУ за розроблення та впровадження інноваційних технологій

Міністерством науки і освіти України з 01 червня 2022 року оголошено проведення конкурсу на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за розроблення та впровадження інноваційних технологій. Щорічно до 5 премій присуджується за особливі досягнення в розробленні та впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції.

Детальніше про Конкурс

Детальніше...

XI Конкурс стартапів "Sikorsky Challenge 2022

Інноваційна екосистема Sikorsky Challenge Україна, що створена на базі НТУУ “КПІ ім. І. Сікорського” та Наукового парку “Київська політехніка“, запрошує студентів, аспірантів, підприємців, вчених та співробітників вищих навчальних закладів і науково-дослідних установ та інших фізичних осіб з усіх регіонів України взяти участь у XI Конкурсі стартапів "Sikorsky Challenge 2022" та представити свій проєкт на одному з найголовніших щорічних заходів у сфері інноватики України.

Метою цього заходу є визначення найцікавіших та найактуальніших проєктів у різних галузях техніки та надання авторам кращих з них допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки.

Прийом заявок проєктів за секцією “оборона і безпека“ триватиме до 25 серпня 2022 року, за секціями: “промисловий хайтек і космос“,  “зелена енергетика і екологія“, “біомедична інженерія і здоров’я людини“, “аграрна інженерія“, “інформаційні технології, цифрова країна, кібербезпека“ – до 15 серпня 2022 року.       

Переможці Конкурсу будуть обрані у номінаціях:

  • Краща ідея проєкту
  • Краще технологічне рішення
  • Краще рішення проблем потенційних клієнтів
  • Краща бізнес-модель

Команди цих проєктів отримають підтримку від Інноваційного холдингу Sikorsky Challenge та його партнерів.

Детальніше про Конкурс

Детальніше...

Конкурс суспільно-корисних ініціатив серед молоді «Відновлення. Відбудова. Відродження»

13-25.06.2022 відбудеться конкурс суспільно-корисних ініціатив серед молоді «Відновлення. Відбудова. Відродження», що організовує Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського“

Мета конкурсу: пошук рішень у відновленні, відбудові та відродженні України після війни, застосовуючи знання в сферах інженерії, ІТ-технологій, електроніки, економіки, психології, соціології та інших.

Вимоги до учасників:
• бути учнем/студентом України або студентом іноземного університету-партнеру.
• зареєструватися до 18:00 12 червня (від 1 до 4 учасників в команді)

 Детальніше про Конкурс kpi.ua

Детальніше...

Абітурієнту 2022 Остання можливість якісно підготуватися до вступних випробувань протягом травня-червня 2022 року

Для цього пропонуємо:

1.Систематично знайомитись з інформацією у Фейсбук:

на офіційному сайті ОНУ імені І.І.Мечникова, на інтернет-сторінках: «Приймальна комісія», «Новини ОНУ…», «Підготовче відділення: «Мечников-курси», на сайтах факультетів, на які збираєтесь вступати, звернувши увагу

  • на перелік спеціальностей, кафедр, навчальних дисциплін, виробничих практик (за навчальними планами), що в цілому складає Модель фахової підготовки бакалаврів, магістрів; аспірантів,
  • на кадровий і науковий потенціал; на історію факультетів, кафедр, яка висвітлює досягнення науково-педагогічних працівників у сфері вищої освіти;.
  • на перелік сфер/галузей народного господарства, культури, освіти і науки, зокрема місць і посад, на які можливе працевлаштування випускників після закінчення університету.

Все це допоможе аргументовано пояснити вибір вами омріяної спеціальності і приступити до укладання Мотиваційниного листа.

 2. Зарахуватись на короткотермінові 1-місячні чи 2-тижневі підготовчі курси,на яких ви за допомогою викладачів університету зможете в режимі практичних занять напрацювати можливі варіанти Міжпредметних мультитестів та завершити укладання і стилістичне оформлення індивідуального варіанту Мотиваційного листа.

ЗВЕРТАТИСЯ

за адресою: Одеса. Французький бульв.,24/26, к. 82, 82-А,
телефонами: 63-76-04; (067)4911214; (067)7038092
Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Детальніше...

Онлайн-воркшоп «Управлінська освіта в Industry 4.0»

18 травня 2022 року о 9.30 запрошуємо всіх бажаючих на відкриту дискусію-презентацію на тему «Управлінська освіта в Industry 4.0» в рамках проекту ERASMUS+ www.hein4.net

Zoom link

Ідентифікатор конференції 915 539 3864

Код доступу 438956

Мови заходу: англійська, українська.

Програма заходу:

9.30 Вступне слово координатора проекту ERASMUS+ www.hein4.net проф. Нєнно Ірини

Виступи студентів ОП «Менеджмент», обговорення:

9.35 – 9.45

Чередникова Варвара, Микита Амелін: Concept and impact of Industry 4.0;

9.50 – 10.00 Нгуен Джон, Кучерява Анастасія: Smart City and Smart Systems;

10.15 – 10. 25 Караіван Іван: Managerial Education for Industry 4.0;

10.30 – 10.40 Радіонов Андрій: Big Data and Urban Analytics.

10.45 Професор Нєнно Ірина Михайлівна: «Результати навчального візиту до технологічного парку Льовен та Volvo Cars Belgium»

Детальніше...

Конкурс на Міжнародну премію 2023 року у рамках програми L’Oreal-UNESCO «Для жінок у науці»

Директорат науки та інновацій МОН України інформує про проведення конкурсу на Міжнародну премію 2023 року у рамках програми L’Oreal-UNESCO «Для жінок у науці», який організовує Секретаріат ЮНЕСКО для підтримки видатних жінок всього світу у науці у просуванні їхніх досліджень на міжнародному рівні.
Крайній термін подання заявки – 31 травня 2022 року.
На церемонії, яка відбудеться у березні 2023 року, 5 відібраних лауреаток отримають нагороду в розмірі 100 000 євро за внесок у наукові дослідження у галузі фізичних наук, математики та інформатики.
Єдиним інструментом для подачі заявок кандидатів та моніторингу процесу відбору є спеціальна онлайн-платформа - www.forwomeninscience.com.
Докладніші умови участі – у приєднаних файлах.

Файл (1)

Файл (2)

Файл (3)

Файл (4)

 

Детальніше...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Кінець
Сторінка 1 із 7

Приймальна комісія

Французький б-р 24/26
Телефон: (+38-048) 68-12-84
Телефон: (+38-048) 68-18-58
E-mail: vstup@onu.edu.ua

Ректор

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Ректор (приймальня):
(+38-048) 723-52-54
Тел./факс (+38-048) 723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

 
Top