This version of the page http://knukim.edu.ua/mis-i-mister-fipikb/ (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-12. The original page over time could change.
Міс і Містер ФІПіКБ
Телефони для абітурієнтів: (095) 663-76-20, (068) 285-44-00

Міс і Містер ФІПіКБ

Дата: 16.06.2021 | Рубрика: Новини

В Університеті культури на факультеті інформаційної політики і кібербезпеки відбулось грандіозне шоу краси і таланту «Кібер корона 2021», під час якого обирали Міс і Містера ФІПіКБ.

За звання переможців конкурсу боролися 5 пар:

Соцький Максим та Власенко Ліза; Слободян Назарій і Фартушна Поліна; Пантєлєєв Віталій та Чернега Анастасія; Костренко Максим і Савіна Еліна; Короленко Кирило й Швед Кароліна.

Декан факультету Валерій Кушнарьов привітав учасників: «Радий бачити всіх присутніх та хочу зауважити, що тільки наш факультет у цей непростий час проводить «Міс і містер» вже два роки поспіль. Ми потужні, ми творчі, наполегливі і знаємо чого хочемо! Удачі всім. Ви вже переможці, ви найкращі».

Батьки та рідні конкурсантів передали напутні слова і побажання у відеопривітанні, але потім ведучий свята повідомив, що на цьому сюрпризи для молоді не закінчуються і запросив до глядацької зали всю їхню рідню, аби вона підтримала учасників особисто.

Конкурс складався з чотирьох етапів: «Візитка» – знайомство з учасниками; «Я думаю» – інтелектуальний, що проходив у форматі запитання-відповіді; «Творчий», де враховувались оригінальність, артистичність та майстерність виконання. Фінальним було дефіле у вечірніх сукнях і вишуканих костюмах.

Почесне журі у складі першого проректора Київського національного університету культури і мистецтв Ігоря Бондаря, заступника декана факультету інформаційної політики і кібербезпеки Олени Каракоз, ректора Київського університету культури Володимира Пилипіва, декана факультету хореографічного мистецтва Ольги Бігус оцінювало талант конкурсантів.

У перервах між виступами учасників для глядачів виступали студенти факультетів хореографічного та музичного мистецтв.

Для кожного з учасників цей конкурс став нагодою повірити в себе та свої сили, реалізувати свій творчий потенціал. Вони вражали розумом, неординарністю, нестримною енергією та гідно боролися за першість, старанно доводячи, що кожен вартий титулів Міс і Містера.

У палкій дискусії журі все ж таки обрало переможців «Міс і Містер ФІПіКБ». Ними стали Савіна Еліна та Костренко Максим.

Віце-міс і Віце-містер – Фартушна Поліна й Короленко Кирило.

Приз глядацьких симпатій отримали – Соцький Максим та Власенко Ліза.

«Міс і Містер індивідуальність» – Швед Кароліна й Пантєлєєв Віталій.

«Міс і Містер грація» – Чернега Анастасія та Слободян Назарій.

Михайло Поплавський привітав переможців: «Вітаю всіх конкурсантів шоу «Кібер корона 2021»! Краса врятує світ! Приємно, що факультет інформаційної політики і кібербезпеки реалізує такі масштабні проєкти.

Ви – талановиті, креативні і перспективні! Гідно продовжуйте навчання за обраною професією майбутнього! Будьте лідерами і режисерами свого життя. Бажаю вам щастя, добра, здоров’я і шаленого студентського кохання!»

Переможці конкурсу отримали грошові винагороди та поїздку до Парижа від ректорату на чолі з Михайлом Поплавським.

Контакти
Ліцензія МОН України, наказ № 53-л від 26 квітня 2021 року