This version of the page http://knukim.edu.ua/zirkovi-zustrichi/ (195.242.161.214) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-10. The original page over time could change.
Зіркові зустрічі: Анжеліка Рудницька
Телефони для абітурієнтів: (095) 663-76-20, (068) 285-44-00

Зіркові зустрічі: Анжеліка Рудницька

Дата: 12.10.2018 | Рубрика: Новини

На Факультеті музичного мистецтва триває марафон зіркових зустрічей. Цього разу до творчої молоді завітала українська співачка, телеведуча, художниця, науковець, громадський діяч, волонтер, президент мистецької агенції «Територія А» та Фонду відродження культурного середовища Києва, член Громадського фонду Святого Андрія Первозванного, заслужена артистка України, член Національної спілки журналістів України, Національної спілки художників України, голова Наглядової ради Національного конкурсу «Благодійна Україна», а з 2017 року – радник Міністра культури України пані Анжеліка Рудницька.

На запрошення доцента Факультету музичного мистецтва, пані Наталії Регеші, гостя зустрілась зі студентами – учасниками провідного творчого колективу ФММ КНУКіМ – українського народного хору імені Станіслава Павлюченка і його художнім керівником, кандидатом мистецтвознавства, професором Оленою Скопцовою.

Молоді було надзвичайно цікаво спілкуватись із такою багатогранною особистістю як Анжеліка Рудницька. Розмова йшла не лише про музику, це була надзвичайно мотиваційна зустріч і говорили про те, як досягати цілей та розвиватись, створення національних мистецьких проектів й культурну політику держави. І звичайно ж, співали українських пісень і насолоджувались їх мелосом.

У фіналі зустрічі хор подарував пані Анжеліці «Многая літа» і влаштував фотосесію. Продовжилось спілкування зі студентами за ароматною кавою.

Дякуючи п. Наталії за запрошення, після зустрічі п. Анжеліка написала на своїй сторінці у Фейсбук: «… комунікації між поколіннями необхідні, як повітря, яким ми всі дихаємо; бо сьогоднішні студенти – це наше недалеке майбутнє, і що ми в них посіємо – те й пожнемо. Приємно було познайомитись із дуже талановитими студентами Університету культури!».

Контакти
Ліцензія МОН України, наказ № 53-л від 26 квітня 2021 року