This version of the page http://roks.com.ua/about_company (89.184.91.221) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-02-09. The original page over time could change.
About Us
+38 095 285 50 50
Life

Ваш кошик порожній :(

  За чотирнадцятирічний період свого існування компанія «РОКС» розвинулася в динамічний торгово-виробниче підприємство, що приділяє велику увагу науковим дослідженням, що охоплює область його виробничих інтересів, що дозволяє перебувати на технологічному передньому краї. Почавши з освоєння ринку абонентських приймачів супутникового телебачення та закріпившись на ньому, фірма постійно розширювала сферу своїх виробничих і наукових інтересів, охоплюючи суміжні галузі. Перш за все, це стосується до наземним системам телевізійного мовлення, таким як MMDS і МІТРІС (не залишаючи без уваги і інші системи, наприклад, системи кабельного ТВ і LMDS). З цими системами ми пройшли весь шлях їх еволюції від систем аналогового багатопрограмного телевізійного мовлення до інтерактивних телерадіоінформаційних (мультимедійних) систем.

ПрАТ «РОКС» є власником патентів на наступні технічні рішення:
1. Патент № 24643. Передавальний комплекс центральної і базової станцій телерадіоінформаційної системи, що має стільникову структуру «МІТРІС-СС».
2. Патент №36562. Телерадіоінформаційного система, об'єднана з системою збору відеоінформації (UWMS).

 

        Таким чином, постійне розширення асортименту пропонованого покупцям обладнання приймальних станцій супутникового і наземного телебачення, обладнання для мереж кабельного телебачення, радіорелейних та волоконно-оптичних ліній зв'язку супроводжується збільшенням кількості, номенклатури та підвищенням якості та новизни виробленого фірмою обладнання для систем цифрового багатопрограмного телевізійного мовлення, інтерактивних мультимедійних систем, радіорелейних станцій і розгорнутих дротових і бездротових систем відеоспостереження.

        Розширюється географія наших ділових зв'язків. Наше обладнання працює в багатьох країнах світу: від Іспанії на заході до Іркутська на сході і від Індонезії на півдні до Нижнього Новгорода на півночі.

         Нашими клієнтами є: Інститут електроніки та зв'язку УАН НП, НДІ «Спецтехніка», Національна Радіокомпанія України, «Укроборонсервіс», концерн «Радіомовлення, радіозв'язку і телебачення», «МІТРІС Україна», УТС «Український телевізійний союз», «Алкон СА», CГОК р Кривий-Ріг, МВС України, МЗС України, ЗАТ «УкрСат», ЗАТ «Датагруп», ЗАТ «Орлан», КНЕУ, СК «УкрАзіаБуд», СБ «Арго-Трейдінг ЛТД» , ТРК «Ош ТВ» Киргизія, «5-й Канал» Казахстан, ТРК «АСА ТВ», ТРК «Триалети», «Ломсія ТВ», «Macromedia XXI» Грузія, МВС Грузії і ряд інших компаній.

        Головна особливість нашого підходу і до маркетингу і до власного виробництва - це максимальне наближення до споживача. При поставках супутникового обладнання цей підхід забезпечується формуванням повного комплекту необхідного замовнику обладнання (в тому числі з включенням до його складу обладнання власного виробництва). Комплексний підхід властивий і формування комплектів обладнання різного призначення власного виробництва. Його принцип полягає в тому, щоб пропонувати споживачеві закінчений, укомплектований до дрібниць продукт, так щоб споживач не ламав голову над підбором необхідних комплектуючих.

        Наукова робота фахівців фірми не зводиться тільки до досліджень і винаходів. Інші її види - це участь у виставках і конференціях. Фірма є на протязі багатьох років активним учасником таких виставок як «Східноєвропейська виставка і конференція з телекомунікацій і телерадіомовлення EEBC Telecom & Broadcasting», «Інформатика і зв'язок - IT-Expo» та «Міжнародна науково-технічна конференція« Проблеми електроніки »під егідою Національного технічного університету України (КПІ) ». Статті наших фахівців постійно з'являються в періодичних виданнях, таких як журнали «Mediasat», «Телесвіт», «Бізнес і безпека» та ін.

        Підтримуючи цілі і завдання операторів мобільного зв'язку і виробників обладнання в області інформаційних технологій з розширення ринку інформаційних послуг в Україні, фірма стала активним членом «Асоціації учасників ринку бездротових мереж передачі даних - Wireless Ukraine». Наші проекти «United Wireless Multimedia System» і «Бездротова система відеоспостереження» були представлені на двох конкурсах Асоціації і були відзначені дипломами лауреата.

Основний капітал фірми - це високий технічний рівень її фахівців. Спираючись на нього, колектив успішно розвиває діяльність за наступними напрямками:
- розробка і виробництво надвисокочастотних вузлів різного устаткування;
- проектування, виготовлення і пуско-наладка базових станцій МІТРІС;
- проектування, поставка та інсталяція систем супутникового Інтернету;
- проектування, поставка, монтаж і проведення пуско-налагоджувальних робіт для систем супутникового телебачення різної конфігурації і ступеня складності, що дозволяють приймати і транслювати телепрограми країн Європи, Азії та Африки;
- проектування, поставка, монтаж і проведення пуско-налагоджувальних робіт для створення систем охоронної сигналізації та відеоспостереження (в тому числі бездротових);
- проектування радіорелейних ліній та комплектація обладнання для них у вигляді радіорелейних станцій різної конфігурації.



Генеральний директор
Ксьонзенко Петро Якович

МІТРІС, РРЛ, Бездротові системи відеоспостереження




Зам. директора
Бойченко Максим Павлович

Супутникове та ефірне телебачення. Оптові продажі




Начальник відділу розробок
Химич Петро Васильович

Розробка обладнання в області бездротових мовних технологій 




Головний технік
Якименко Валерій Петрович

Налаштування, монтаж, пуск систем МІТРІС, MMDS і бездротових систем відеоспостереження 



Менеджер з продажу
Гладков Володимир Олександрович

Мененджер з продажу активного і пасивного оптико-волоконного устаткування

         У ПрАТ «РОКС» є не тільки можливості, а й амбіції. У нас чимало планів розвитку як бізнесу, так і технічного рівня наших розробок. Ми робимо багато для того, щоб залучити до співпраці вітчизняних та іноземних партнерів. Для цього нашими інженерами розроблено кілька пропозицій у вигляді технічних і бізнес-проектів в першу чергу по розробці і впровадженню інтерактивних телерадіоінформаційних систем, здатних стати базовими мережами передачі інформації і наблизити все населення нашої країни та інших технологічно країн, що розвиваються до благ сучасного інформаційного суспільства.

Запрошуємо всіх, хто готовий для вирішення цих завдань взаємодіяти з нами, до взаємовигідної співпраці!