This version of the page http://uatm.ua/en/ob-agentstve/ (62.149.25.3) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-30. The original page over time could change.
Об агентстве

patent and trademark ukraine

Patent Attorney and Advocate Yana KONDRATIUK Please call + 38 063 267 80 37, Viber, Telegram or WhatsApp. info@uatm.ua

Об агентстве

Успішна команда професіоналів в області інтелектуальної власності - до Ваших послуг!     

Ми не просто працюємо. Ми:

  • а) Цінуємо кожного Клієнта.
  • б) Працюємо на Совість.
  • б) Любимо свою Справу! 

Патентна повірена Яна Кондратюк (вона на фото праворуч) - наш Лідер і Директор. Наші Патентні повірені та досвідчені Юристи, що спеціалізуються на праві інтелектуальної власності - вже багато років успішно представляють інтереси своїх клієнтів. В першу чергу наша спеціалізація - реєстрація торгової марки в Україні, міжнародна реєстрація торгової марки, патент на винахід, корисну модель, промисловий зразок.  Ми будемо раді отримати для Вас штрих-код.
Ми також спеціалізуємося на успішному вирішенні завдання реєстрації торгової марки для реєстрації домену UA
Більше 4.000 торгових марок. Сотні патентів. Багато сотень доменів UA. Сотні клієнтів по Штрих-кодам. Наша перевага в тому, що ми любимо і цінуємо кожного клієнта!

Про нас та наших Партнерів:

Адвокат, Патентний повірений - Яна Кондратюк
Директор Агентства.       
Народилася у Москві. Освіта - два вищих. Магістр інтелектуальної власності. Магіст права.
Спеціалізація - торгові марки, домен ua, патент на винахід чи корисну модель, авторське право в Україні та США, судовий захист прав.
Свій вибір професії робила свідомо-пішла по стопах батька. Ще підлітком самостійно оформляла і подавала заявки на ТМ. Щорічно з 14-ти років стажувалася на посадах, пов'язаних з правом інтелектуальної власності.
Улюблена книга - Цивільний кодекс України, Книга четверта, Право інтелектуальної власності. 

Патентний повірений Грузії - Давід Зурабішвілі. Партнер Агентства.
Давид Геронтійович зурабішвілі здобув освіту в Тбіліському Політехнічному Інституті, Московському технологічному інституті харчової промисловості, закінчив курси патентних повірених при Роспатенті. Надає всі види послуг в області захисту інтелектуальної власності, особливо в республіках Закавказзя (Грузія, Вірменія, Азербайджан) і Середньої Азії (Казахстан, Узбекистан, Туркменія, Киргизія, Таджикистан). Великий, багаторічний досвід і надійність в роботі дозволяють Давиду зурабішвілі гідно представляти інтереси своїх клієнтів у всіх аспектах інтелектуальної власності.

Как договориться о встрече:
Прежде чем Вы поедете к нам, очень просим Вас - наберите нас на мобильные телефон + 38 063 267 80 37 и договоритесь о времен встречи!

Мы будем рады Вашему визиту!

Адрес для переписки: 04078, г. Киев, ул. Сергея Данченко, 12-А, кв. 24..

Вам потрібна торгова марка, винахід або промисловий зразок??
  • Телефонуйте  063 267 80 37. 
  • Напишіть нам Viber 
  • Наш Telegram.  
  • Наша електронна пошта info@uatm.ua 


Реєстрація торгової марки