This version of the page http://www.eximb.com/ukr/personal/everyday/ (193.227.119.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-29. The original page over time could change.
Розрахунково-касове обслуговування - АТ «Укрексімбанк»
Банк-онлайн
  • Мобільний банкінг
  • Інтернет-банкінг
  • Мережа банкоматів
  • EximBonus
ENG версiя

Розрахунково-касове обслуговування

Поточні рахунки

Платежі по Україні

Перекази

Платежі за кордон

Рахунки операторів газового ринку

Калькулятор IBAN

Попередження про можливі наслідки для клієнта в разі користування банківською послугою

Клієнт має право достроково розірвати договір про надання банківської послуги, спосіб такого розірвання визначається умовами відповідного договору. Перед укладенням договору інформація про можливість дострокового розірвання доводиться клієнтові.

Попередження про можливі наслідки для клієнта в разі невиконання ним обов'язків згідно з договором про надання цієї банківської послуги:

За невиконання або неналежне виконання зобов'язань за Договором Сторони несуть відповідальність згідно з умовами договору про надання банківської послуги та вимогами чинного законодавства України.

Банк не має права вносити зміни до укладених з клієнтами договорів в односторонньому порядку, якщо інше не встановлено договором або законом.

Банк не вимагає від клієнта придбання будь-яких товарів чи послуг від банку або спорідненої чи пов’язаної з ним особи як обов’язкову умову надання цих послуг (крім надання пакету банківських послуг).

Тарифи