This version of the page http://www.henkel.ua/company/partners-and-suppliers (185.132.25.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-27. The original page over time could change.
Партнери та постачальники
  • Україна | Змінити веб-сайт
Закрити
  • Україна | Змінити веб-сайт

Партнери та постачальники

Активна співпраця з партнерами та постачальниками в масштабах усього ланцюжка створення цінності є конкурентною перевагою компанії «Хенкель».

Закрити

«Хенкель» і її постачальник MonoSol працюють над подальшою розробкою водорозчинної біодеградованої плівки для засобів для прання і миття посуду.

Надання інноваційних продуктів та сприяння реалізації принципів стійкого розвитку – два невід’ємних елементи нашої стратегії. Наші партнери та постачальники відіграють ключову роль в обох процесах. У пошуку нових ідей та у прагненні до забезпечення їх успішної реалізації ми постійно виходимо за безпосередні межі компанії та відшукуємо стратегічних партнерів з широким спектром цільових груп.

На сьогодні компанія «Хенкель» співпрацює з постачальниками та іншими бізнес-партнерами з 130 країн світу. Понад 70 відсотків нашого обсягу закупівель надходить з країн, що входять до складу Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Проте ми все частіше відкриваємо нові ринки закупівель у державах, які не є членами ОЕСР. Незалежно від країни постачальника чи бізнес-партнера ми очікуємо від них усіх поведінки, яка відповідає принципам нашої корпоративної етики та корпоративним цінностям. Відповідно, ми висуваємо аналогічні вимоги і до постачальників у всіх країнах. До таких вимог можна віднести, наприклад, дотримання постачальником принципів стійкого розвитку.

Henkel Ventures

Підрозділ Henkel Tech Ventures, створений у 2016 році, входить до складу бізнес-підрозділу «Клейові технології» і спеціалізується на корпоративних венчурних інвестиціях. Має штаб-квартиру в Дюссельдорфі та виконує функції зв’язувальної ланки між компанією «Хенкель» та зовнішніми компаніями, які створюють інновації.

Закрити
Закрити
Закрити

Партнери

Компанія «Хенкель» прагне до розвитку різних видів стратегічного партнерства з конкретними партнерами з метою виконання інноваційних бізнес-завдань. Ми забезпечуємо додатковий потенціал для розвитку завдяки розширенню співпраці з стратегічними партнерами.

«Відкриті інновації» є важливим елементом нашої стратегії у сфері досліджень та розробок. Ми повною мірою використовуємо потенціал нашої глобальної науково-дослідницької структури, при цьому співпраця у сфері інновацій з такими зовнішніми партнерами, як університети, науково-дослідні інститути, постачальники та замовники, має величезне значення для розроблення багатьох наших продуктів. Участь замовників є, зокрема, не лише джерелом нових ідей та рекомендацій, але й визначає належний темп виконання завдань у сфері досліджень та розробок.

Дізнайтеся більше про різні види партнерства, до яких ми прагнемо. Більше додаткової інформації на сайті henkel.com англійською мовою.

Постачальники

Ми розвиваємо тісну співпрацю з нашими постачальниками у сфері забезпечення високих стандартів якості, ефективності, відповідальності та стійкого розвитку.

Наша глобальна система закупівель забезпечує високу якість та економічну ефективність, що дає змогу виробляти найкращі у своїй категорії продукти для наших замовників. Для встановлення довгострокових партнерських відносин ми обираємо постачальників, які мають найбільший потенціал з точки зору інноваційних підходів та оптимізації виробничих витрат та логістичних процесів.

Ми очікуємо від наших постачальників та бізнес-партнерів поведінки, яка відповідає вимогам стійкого розвитку. Більше додаткової інформації на сайті henkel.com англійською мовою.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Дізнайтеся більше про нашу компанію.

Фінансовий звіт за 2021 рік
(англійською мовою)

Сталий розвиток з першого погляду
(англійською мовою)

Звіт щодо сталого розвитку 2021 (англійською мовою)