This version of the page http://itukraine.org.ua/join-it-3.html (185.104.45.87) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-23. The original page over time could change.
Асоціація "IT Ukraine" - Join IT: Профорієнтаційні зустрічі

Join IT

Ініціатива Комітету з питань освіти

Опис проекту

В рамках групи проектів Join_IT – освітніх ініціатив з популяризації IT серед дітей та підлітків – Асоціація організовує низку зустрічей спеціалістів галузі з учнями загальноосвітніх шкіл по всій країні. 

Для створення цікавого та мотивуючого навчального процесу Асоціація "ІТ Ukraine" залучає найкращих лекторів-практиків та найбільш ініціативних викладачів, що підтримують ідею вільного розповсюдження знань серед населення. В цьому нам допомагають Міністерство освіти та науки, державні освітні заклади та міжнародні IT-компанії, чиї експерти залюбки знайомлять дітей з усіма тонкощами роботи програміста.

Профорієнтаційнй зустрічі проходять в два етапи - весняну та осінню хвилі.

Більше про проект: https://joinit-meetings.com.ua/

Проблематика

Українська цифрова галузь розвивається надзвичайно швидко, тож в ІТ-компаніях постійно існує нестача фахівців-програмістів. Серед школярів випускних класів багато дітей, що мають хист до точних наук, тож потрібно привернути їхню увагу до ІТ.

Мета:

З перших рук донести до молодих людей в чому переваги роботи в ІТ-індустрії, щоб якомога більше дітей в майбутньому приєдналися до ІТ-спільноти та пов’язали своє майбутнє з новітніми технологіями.

  • 3902
  • 4
Поділитись

Перегляньте також

CODE Summer: First Steps in IT

Ініціатива Комітету з питань освіти

Літня школа програмування для дітей та підлітків

Читати більше