This version of the page http://reactor.com.ua/blog/?p=1 (89.184.85.121) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-22. The original page over time could change.
Реактор — Блог

Тут ми пишемо про все, що відбувається в нашій компанії: від запуску нових проєктів до фотозвітів про подорожі.

Стаття Андрія Кадацького про курс з Flutter уже на dou.ua!
17 січня

Наш Senior Flutter розробник Андрій не тільки провів чудовий курс для початківців у Flutter, а й написав про нього не менш чудову статтю на Dou.ua 💪

Читати далі →

Призначення зустрічей у системі управління наймом Work.ua
9 січня

Щодня ми працюємо над тим, щоб Work.ua ставав зручнішим як для шукачів, так й для роботодавців. Тому в систему управління наймом (СУН — це власна ATS Work.ua) додали нову функцію — призначення зустрічей. Роботодавець зможе призначати зустріч з кандидатом, не виходячи з Work.ua!

Читати далі →

Дизайн лендингу про систему управління наймом Work.ua
5 січня

Цього року перед запуском системи управління наймом ми зробили лендинг, для того щоб краще познайомити користувачів із новим продуктом.

В інтернеті ще не вигадали чогось зрозумілішого за скролінг. Тому ми вирішили не використовувати дивні переходи між інформаційними блоками, а передали інформацію послідовно.

Читати далі →

Підсумки ініціативи «Допомагати людям»
5 січня

2022 рік передав свої права наступнику, а отже саме час підбити підсумки одного з наших найдобріших новорічних проєктів. 

Про ініціативу

У грудні за традицією потрібно було прийняти рішення – чи готові ми в такий непростий час знову провести ініціативу «Допомагати людям»? Її суть у тому, що кожен співробітник отримує певну суму, яку він може витратити на будь-яку добру справу на власний розсуд. І відповідь була ствердною, адже коли як не зараз посилювати фронт добра і взаємодопомоги.

Усі співробітники на початку місяця отримали на свої картки по 1 000 грн. У підсумку в ініціативі взяли участь 175 учасників, більшість з яких розділили отриману суму на частини та перерахували їх одразу декільком отримувачам. Якщо порахувати разом усі внески, то сумарно ми отримали — 315 добрих вчинків!

Читати далі →

Зміни у верхній частині результатів пошуку на стороні шукача
16 грудня 2022

Результати пошуку — це найголовніший розділ на Work.ua. З цією сторінкою на сайті або екраном в застосунку користувачі стикаються найчастіше. Тому ми намагаємося змінювати її обережно та через АБ-тестування.

Читати далі →

Приховування вакансій з результатів пошуку
2 грудня 2022

Цього року ми приділяли увагу покращенню рекомендування вакансій шукачам та персоналізації видачі пошукових результатів. Одна з типових практик покращення видачі — це можливість прибрати результати, які не відповідають потребам або не цікаві.

Читати далі →

Education.ua бажає «Щедрого вечора»
1 грудня 2022

Цього року, як і зазвичай, на сайті Education стартувала зимова акція для клієнтів. Ми хотіли додати трохи різдвяного настрою в цей час, тож темою цьогорічної акції став Щедрий вечір. Це свято обросло багатьма традиціями та звичаями, що ми і намагалися передати у графіці до акції, і ось що вийшло.

Читати далі →

Відкривати контакти на Education.ua стало зручніше
30 листопада 2022

Яка була проблема

У нашого «Едіку» існувало непорозуміння: контакти самого ресурсу переглядали більше разів, ніж контакти учбових закладів. І замість того, щоб зв’язуватись безпосередньо до закладу, користувачі дзвонили нашим менеджерам.

Читати далі →

Графіки для дослідження ринку праці
23 листопада 2022

Колись ми робили підхід до оновлення діаграм. Зробили шаблон, прискорили їх створення у багато разів. Створення такої діаграми стало займати не більш як 2 хвилини. Це лягло в основу наступних подібних задач.

Читати далі →

Як ми запустили бота у Viber
21 листопада 2022

У такому далекому 2019 році Work.ua запустив свого першого бота в Telegram. Тоді його порівнювали зі статистикою відкриття розсилки на електронну пошту (де, доречі, Telegram став вдвічі ефективнішим каналом). Відтепер у Telegram є новий конкурент — ми запустили бота у Viber.

Читати далі →

← Попередня