This version of the page http://www.henkel.ua/ (185.132.25.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-17. The original page over time could change.
Головна сторінка
  • Україна | Змінити веб-сайт
Закрити
  • Україна | Змінити веб-сайт

Щоденнепереос­мисленнята підвищеннярівня життя

Бренд Henkel поєднує в собі наше історичне надбання та прагнення рухатися вперед: залучати людей до спільного формування цілеспрямованого майбутнього та забезпечувати сталий прогрес, спираючись на наші основні сильні сторони.

Меню

Наші бізнес-підрозділи: факти і цифри

Ми є світовим лідером у виробництві клеїв, герметиків і функціональних покриттів для промислового та побутового використання.

Бізнес-підрозділ Henkel Consumer Brands є нашим структурним підрозділом із продажу споживчих брендів у сегментах засобів для прання і догляду за оселею та засобів догляду за волоссям. 

Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація
 Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація
Докладніша інформація

Ми реалізовуємо широкий пакет допомоги під час війни – це вияв нашої щирої солідарності з українцями і прагнення допомогти у протистоянні гуманітарній катастрофі внаслідок війни.

Пресрелізи

6 груд. 2022 р. Пресреліз

Допомога від «Хенкель» Україні наближається до 1 млрд грн.

Масштаби гуманітарної допомоги та проєктів підтримки від іноземних підрозділів міжнародної компанії «Хенкель» та її українських бізнесів перевищили 937 млн грн. З кінця червня поточного року до кінця жовтня сума проєктів солідарності збільшилася з 703 млн грн. на 234 млн грн.

11 лист. 2022 р. Пресреліз

Зміни в Раді директорів компанії Henkel

Сьогодні компанія Henkel оголосила про те, що Ян-Дірк Ауріс (Jan-Dirk Auris), член Ради директорів, відповідальний за бізнес-підрозділ «Клейові технології», завершить свою багаторічну й успішну роботу в компанії наприкінці січня 2023 року, після того, як було ухвалено спільне рішення не продовжувати його контракт, термін дії якого закінчується в кінці 2023 року. Він підтримує передання своїх сфер відповідальності наступнику.

8 лист. 2022 р. Пресреліз

«Хенкель» успішно підтримує динаміку зростання, досягнувши двозначного збільшення продажів у третьому кварталі

  • Група повідомляє про органічне зростання продажів на +11,3% до нового історичного максимуму близько 6 млрд євро та номінальне зростання на 17,3%, завдяки внеску всіх трьох бізнес-підрозділів:
    • Підрозділ «Клейові технології» (Adhesive Technologies) досягнув двозначного органічного зростання продажів розміром +16,8% та номінального зростання +22,6%.
    • Підрозділ «Косметичні засоби» (Beauty Care) демонструє позитивне органічне зростання продажів на +0,9% та номінальне зростання на +8,4%.
    • Підрозділ «Засоби для прання та догляду за оселею» (Laundry & Home Care) демонструє значне органічне зростання продажів на +7,3% та номінальне зростання на +13,2%.
  • Двозначне зростання обсягів продажів на ринках, що розвиваються, дуже сильне зростання на зрілих ринках.
  • Злиття підрозділів «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» у споживчі бренди з випередженням плану.
  • Прогноз на 2022 фінансовий рік: підвищений прогноз продажів і прибутку на основі продовження високих бізнес-показників.
Пресрелізи

Хенкель в Україні

ТОВ «Хенкель Україна»

вул. Петра Сагайдачного, 1
БЦ Річпорт, 4 поверх
04070 м. Київ
Україна
Телефон  +38-044-247-51-00

ТОВ з ІІ «Хенкель Баутехнік (Україна)»

вул. Новопромислова, 2
м. Вишгород, Київська обл.
07301, Україна
Телефон +38-044-247-62-00

Контакти