This version of the page http://novaposhta.ua/2021_kurs:_efektyvnist_biznesu (185.128.233.66) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-15. The original page over time could change.
2021. Курс: Ефективність бізнесу - «Нова Пошта»| Доставка майбутнього
Перейти вниз Перейти вгору

2021. Курс: Ефективність бізнесу

У 2021 році Школа бізнесу Нова пошта зібрала підприємців на 2 хвиля навчання – весняну та осінню, щоб прокачати їхні бізнеси. Учасники навчалися в групах до 40 осіб в наступних містах: Київ, Одеса, Полтава, Дніпро, Хмельницький, Івано-Франківськ, Львів, Харків.
За навчальний період, який тривав 4 тижні, учасники пройшли 7 одноденних тематичних інтенсивів – бізнес-процеси, ціноутворення, фінанси, маркетинг, онлайн-маркетинг, продажі, роботу з людьми.

Завершальним етапом навчання став захист Booster Plan – план розвитку бізнесу, який учасники складали під час навчання і в останній день захищали перед експертами проєкту. Переможці отримали дипломи та гранти на послуги Нової пошти. «Мені дуже допомогло складання та захист Booster Plan. Це дозволило створити дорожню карту мого бізнесу на найближчі роки, а коментарі від викладачів дали нові ідеї. Наразі займаюся впровадженням Booster Plan», – поділилася враженнями від захисту Марина Зотова, засновниця бренду здорового печива PONYC та одна з переможниць проєкту в Києві.

Після завершення проєкту учасники розпочали впровадження практичних інструментів, які допоможуть їм в масштабуванні бізнесу. Вікторія Шимко, засновниця She flowers та одна з переможниць проєкту в Одесі, розповіла про перші кроки після проходження навчання: «Після проєкту ми впровадили фінансову звітність, додали двох співробітників в команду й будемо продовжувати збільшувати команду. До цього було страшно і незрозуміло як, для чого і коли. Переглянули процеси компанії та зробили перші кроки до оптимізації робочого часу. Також переглянули підхід до ціноутворення у нашому бізнесі».

Хочете стати учасником проєкту у 2022? Тоді заповнюйте анкету на сайті проєкту!

Детальніше про проект: http://novaposhta.education/

 

  • Відстежити
  • Вартість доставки
  • Розрахунок фрахту
  • Терміни доставки
  • Найближче відділення
  • Графік роботи відділень
  • Виклик кур'єра