This version of the page http://www.info-ua.com/press-relizy/arhiv.html (185.68.16.131) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-11. The original page over time could change.
Архив пресс-релизов - Промышленная торговая площадка Украины
Установить газобаллонное оборудование (ГБО) в Харькове, Киеве
Ecrib.ru - Промышленный портал
Доска бесплатных объявлений isADS.ru

Пресс-релизы

  • "АГРО-2018" проходитиме з 6 по 9 червня 2018 року в м. Києві

    06.03.2018

    XXX Міжнародна агропромислова виставка "АГРО-2018" проходитиме з 6 по 9 червня 2018 року в м. Києві, на території Національного Комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1). «АГРО-2018» - найголовніша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження новацій та розвитку усіх сфер АПК України; діловий захід, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору.

    Читать далее

  • Aqua Therm Kyiv: новітні розробки в галузі енергозбереження

    28.02.2018

    З 15 по 18 травня 2018 року Києві відбудеться 20-а Міжнародна виставка енергоефективного обладнання для опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлюваної енергетики, сантехніки і басейнів AquaTherm Kyiv Основним акцентом AquaTherm Kyiv є енергоощадні технології – рішення в цій галузі будуть представлені у всіх сегментах: від систем опалення та кондиціонування до очищення води, якій приділено особливу увагу.

    Читать далее

  • CISOLAR - 2018 запрошує

    23.02.2018

    Протягом останніх семи років у Києві проходить галузева подія - конференція і виставка сонячної енергетики CISOLAR, які входять до ділових графіків лідерів як світового, так і локальних ринків Центральної та Східної Європи. У 2018 році CISOLAR проходить 11-13 квітня в Києві, і Український ринок буде безсумнівно в фокусі через високі темпи розвитку. Крім повної картини по українському ринку, на CISOLAR Ви отримаєте інсайти і знайомства по ринках Прибалтики, Польщі, Білорусі та Казахстану, Румунії та Болгарії, а також Балканських країн.

    Читать далее

  • Анонс выставки ISTWE – 2018

    20.02.2018

    З 25 по 27 вересня 2018 року на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE»

    Читать далее

  • ЧАО "ЗТР" изготовит 6 трансформаторов для Грузии

    31.01.2018

    Частное акционерное общество «Запорожтрансформатор» (ЗТР) заключило три контракта на поставку шести трансформаторов для Грузии. Согласно условиям договоров ЗТР поставит два трансформатора 40 МВА/110кВ для гидроэнергетического комплекса «Варцихе ГЭС», два трансформатора 40 МВА/110кВ для подстанции “Кахари” и два трансформатора 6,3 МВА для строящегося жилого микрорайона в г. Тбилиси.Контракты заключены с нашими постоянными партнерами, для которых ЗТР уже неоднократно поставлял трансформаторное оборудование. Проект “Кахари”.Контракт подписан с грузинской компанией АО "Sakenergoremonti" (г. Тбилиси), которая выступает в проекте в роли одного из генподрядчиков. Начиная с 2009 года ЗТР уже неоднократно работал с этой компанией. На данный момент уже получен авансовый платеж и трансформаторы запущены в производство. Трансформаторы ЗТР изготовит и поставит в Грузию в мае 2018 года.

    Читать далее

  • Виставка «Метал Обладнання Інструмент 2018»

    12.12.2017

    Виставка «Метал. Обладнання. Інструмент-2018» – це місце зустрічі провідних фахівців у галузі машинобудування і русло потужного інформаційного потоку. VIII спеціалізована виставка «Метал Обладнання Інструмент 2018» відбуватиметься 25–27 квітня 2018 р. у Львові в Палаці спорту «Україна», вул. Мельника, 18. Тематичні розділи: обладнання для обробки металу, металорізальні верстати та оснастка, лазерне, плазмове обладнання і технології, обладнання для розкрою листа і прокату, металорізальні інструменти, зварювальне обладнання, ковальське обладнання та вироби, ручний електроінструмент, абразивний, алмазний, прецизійний інструмент, пневматичний і гідравлічний інструмент, слюсарний та монтажний інструмент, металовироби, вироби для з’єднання та кріплення, засоби захисту

    Читать далее

  • II Український форум з відновлюваної енергетики відбудеться 30 листопада у Києві

    29.11.2017

    Вже 30 листопада 2017 року в Києві відбудеться «II Український форум з відновлюваної енергетики‘17» з фокусом на інвестиційні можливості українського ринку відновлюваної енергетики. Організатор Форуму — A7 CONFERENCES, Співорганізатор — Dentons, Генеральний партнер з відновлюваної енергетики – RENTECHNO, Спеціальний Енергетичний Медіа-Партнер – Bloomberg New Energy Finance, Інвестиційний партнер — A7 CAPITAL. Місце проведення Форуму: «Fairmont Grand Hotel Kyiv», вул. Набережно-Хрещатицька 1, Київ. Відновлювана енергетика є одним із найбільш перспективних напрямків, на який звертають увагу все більше гравців ринку. Форум присвячений сектору відновлюваної енергетики України та покликаний стати найбільшою комунікаційною платформою з фокусом на інвестиційні можливості, розвиток і реформування сектору відновлюваної енергетики. Платформа об'єднає більше 300 представників сектора з інвесторами, державними діячами та фінансовими організаціями з більш ніж 20 країн світу.

    Читать далее