This version of the page http://galp.com.ua/sanok-rubber (185.68.16.120) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2023-01-09. The original page over time could change.
Stomil Sanok - купити у офіційного постачальника в Україні

Sanok Rubber - польські ремені від офіційного дистриб'ютора в Україні

Sanok Rubber Company s.a. (ПОЛЬЩА)


www.sanokrubber.com


Ремені Sanok Rubber (раніше - Stomil Sanok) - це якісні клинові ремені з хлоропренового каучуку з поліестровим або арамідним кордом від компанії Sanok Rubber Company s.a. (Польща).

Компанія пропонує широку лінійку типорозмірів для застосування - як в промисловості, так і в сільськогосподарській техніці.



Співпраця Sanok Rubber і Галпідшипник



Компанія Галпідшипник є офіційним дистриб'ютором ременів Stomil Sanok з 1998 року. За цей час ми не тільки стали експертами в їх продукції, а й отримали тисячі відгуків від наших клієнтів. І ми раді, що можемо запропонувати українським виробникам якісну продукцію в середньому ціновому сегменті.

Спільно з Sanok Rubber ми пропонуємо:



  • клинові ремені стандартного перетину, в т.ч. двосторонні (серії Solid, Super, Super K);

  • клинові ремені вузького перетину (серії Solid, Super K, Optimum Pro);

  • варіаторні ремені (серії Solid, Super, Super K, Super VX, Super KVX);

  • багатоклинові ремені (серії Solid, Super, Super K, Optimum Pro);

  • пласкі (серії Solid, Super K);

  • ремені для роботи у вибухонебезпечному середовищі - серія Duro;

  • ремені для сільгосптехніки - серія Harvest Belts.

Кожен з профілів представлений в стандартній і посиленій версіях. Посилена версія Super K, завдяки арамідному корду і покращеному компаунду забезпечує максимальне подовження до 0,5 % (ремені Stomil з поліестровим кордом - до 1,5 %), підвищену міцність на розрив до 200 % і більш тривалий термін служби ременів.



Історія бренду Sanok Rubber



Для українських споживачів ці ремені знайомі під брендом Stomil Sanok - до 2015 року саме так називалася компанія. Як і багато інших компаній подібного профілю, Stomil Sanok починав з виробництва виробів з гуми - шин для велосипедів, надувних човнів і загороджувальних аеростатів. У 70-х роках Саноцький Завод Гумової промисловості Stomil був розширений і модернізований, а в 1976 році була запущена перша лінія з виробництва клинових ременів - за ліцензією компанії Gates Rubber.

В даний момент компанія активно розширює свої потужності. За останні кілька років були придбані заводи в Німеччині, Франції та Китаї.



Виробництво



Станом на 2019 рік продукція Sanok Rubber (не тільки клинові ремені, а й гумові суміші, ущільнювачі для ПВХ вікон і кузовів автомобілів) проводиться на 7 виробничих майданчиках. Система управління якістю відповідає як ISO 9001:2015, так і IATF 16949:2016. Контроль якості проводиться як на етапі відбору і лабораторного дослідження сировини, так і на етапі готової продукції.



Матеріали для завантаження


Привідні ремені Sanok Rubber - Sanok Rubber - Каталог - 2019 - (Пол, Англ, Рос) - 2,9 МБ

Привідні ремені Sanok Rubber для агротехніки - Sanok Rubber - Каталог - 2016 - (Пол, Англ) - 44,3 МБ



Будь ласка, звертайтесь -
проконсультуємо та допоможемо підібрати потрібний вам продукт

Подзвонити

ПП "ТД" Галпідшипник "не несе відповідальності за можливі помилки і неточності, які можуть бути присутніми в інформації, зазначеній на сайті - незважаючи на її ретельну підготовку



ГалПідшипник, 2020.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG