This version of the page http://www.ttt.ua/obyavleniya (157.90.210.199) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-27. The original page over time could change.
Объявления - Интернет-магазин TTT.UA

Уважаемые покупатели, обратите внимание! Отправка в отделение Новой Почты производится после полной предоплаты. Доставка за счет получателя.

Объявления

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ СУБ’ЄКТА АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Згідно з Законом України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» № 2258 – VIII від 21.12.2017 року ТОВ «СВП ПЛЮС» провело конкурсний відбір суб՚єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги Проведення обов'язкового аудиту фінансової звітності Товариства, підготовленої відповідно до МСФЗ за 2021-2022 рік.

 

Під час проведення конкурсного відбору були розглянуті усі надіслані пропозиції від аудиторських фірм, в результаті чого для співробітництва відібрана аудиторська фірма Товариство з обмеженою відповідальністю «АФ ОЛГА Аудит», яка здійснює діяльність на ринку аудиторських послуг в Україні та має право проводити обов՚язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес.