This version of the page http://swrailway.gov.ua/newsline/?nid=2457 (195.149.70.104) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-22. The original page over time could change.
Стрічка НОВИН
РОЗДІЛИ
  • Головна НОВИНИ та ІНТЕРВ'Ю
ПРО НАС
ІСТОРІЯ
НОВИНИ та ІНТЕРВ'Ю
ІНВЕСТИЦІЙНІ ПРОЕКТИ
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖІВ
ПОСЛУГИ
ЦІННІ ПАПЕРИ
ЗАКУПІВЛІ
МІСЦЯ ВІДПОЧИНКУ
ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ
АНТИКОРУПЦІЙНА ПРОГРАМА
Внутрішній ринок працi
РЕКЛАМА
ПОСИЛАННЯ
ПРЕЗЕНТАЦІЇ
Архів газети «Робітниче слово»
РОЗКЛАД РУХУ
На вашу думку
Schedule
Мапа сайту
ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ УЗ
Працевлаштування
КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ЦЕНТР
Запрошуємо
на роботу
Пошук вакансій
та реєстрація кандидатів
Звернення громадян
Отримання вiдповiдей на актуальнi питання



Щотижнева апаратна нарада при керівникові регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця»

» гаряча новина  всі новини
1 жовтня 2019

30 вересня 2019 р. директор регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Роман Веприцький провів щотижневу апаратну нараду у режимі відеоконференції з очільниками служб, керівниками дирекцій залізничних перевезень філії та виробничих підрозділів столичної магістралі.

На початку засідання керівник залізниці підсумував роботу регіональної філії за вересень.

— Для нас, — наголосив Р. Веприцький, — був складний місяць. — Втім для залізничників легких не буває. Завдяки зусиллям всього колективу нам вдалось відкоригувати план щодо отримання надходжень від вантажних перевезень, і станом на 30 вересня вантажні перевезення принесли перевиконання плану на 109,8 %. Тож для того, щоб не виникало тих проблем, які були минулого місяця, починаючи з жовтня, в програмі АРМ НФ буде впроваджено довідка для відслідкування нарахувань та контролю виконання завдань вже без врахування внутрішньогосподарських перевезень.

Щотижнева доповідь з безпеки руху базувалася на результатах останніх перевірок ревізорського апарату, виявлених при цьому недоліках та заходах. Керівникам запропоновано усунути виявлені порушення та розробити кардинальні та дієві заходи щодо недопущення їх повторення.

Аналіз експлуатаційної роботи регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» засвідчує, що план вантажообігу по філії виконується на 104,5% і столична магістраль лідирує серед інших філій.

Під час власних звітів керівники дирекцій та виробничих підрозділів доповіли про стан справ. Директор філії дав доручення продовжувати роботи щодо зменшення показників простою вагонів, кількості попереджень, зарежимлення території залізничної інфраструктури, покращення побутових умов та умов праці залізничників.

Роман Веприцький особливу увагу приділив питанню щодо плинності кадрів по регіональній філії.

— Наразі у регіональній філії не вистачає 1118 фахівців. Це серйозна проблема для роботи всієї залізниці, — сказав Роман Веприцький. — Тому питання працевлаштування для галузі — одне із пріоритетних. Мені не хочеться, щоб наша проблема звелася до простого обговорення, що не несе ніякого значення. Хочеться почути конструктивні пропозиції від служб кадрів та соціальних питань та організації праці, заробітної плати і структур управління. Ваші зауваження до існуючої системи нарахування заробітної плати й нові пропозиції повинні кардинально змінити ситуацію. Ми повинні розробити додаткові заходи щодо збільшення заробітної плати для фахівців. Поза цим продовжити підготовку до роботи регіональної філії взимку. Тож не збавляємо темп, а щоденною роботою змінюємо ситуацію на краще. І від вашого бажання працювати залежать конкретні результати.

За результатами апаратної наради було визначено низку конкретних завдань керівникам структурних підрозділів, а також терміни їх виконання.

 27 вересня 2019
Оголошення. Спортивні заклади регіональної філії запрошують на навчання
1 жовтня 2019 
Вихованці Київської дитячої залізниці стали переможцями XV Всеукраїнського екологічного фестивалю «Залізничний транспорт та екологія»

Контактна інформація
Україна, 01601, м. Київ, вул.Лисенка, 6
Приймальня директора регіональної філії: 0(44)-4654410 факс 0(44)-4654107
Прес-служба: 0(44)-4069708 факс 0(44)-4069175 email: pres@sw.uz.gov.ua
Для ділового листування та звернення громадян: pzz@sw.uz.gov.ua
Розклад руху поїздів (цілодобово): 0-800-503-111
 © регіональна філія «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця»
2003-2022