Паста

Новинка

230 г  

Равіолі з білими грибами та куркою

175

Новинка

310 г  

Тальятеле з білими грибами та креветками

245

Вегатеріанська

310 г  

Паста Кватро Формаджі

185

Вегатеріанська

310 г  

Папарделле з білими грибами

229

Хіт

270 г  

Спагеті карбонара

179

280 г  

Паста з індичкою та пармезаном

179

350 г  

Лазанья з телятиною

195

210 г  

Равіолі тенері

175

Італійська кухня - одна з найпопулярніших європейських кухонь. Якщо вам хочеться здивувати другу половинку романтичною вечерею, пригостити друзів або відзначити свято з колегами – страви італійської кухні стануть чудовим им вибором.

ОСОБЛИВОСТІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ

Італійська кухня відрізняється від інших використанням великої кількості овочів і спецій, таких як орегано, базилік, перець, естрагон, чебрець, розмарин і різних видів сиру пармезан. Оливкова олія, помідори, цибуля і часник, а також оливки і маслини досить часто використовуються в італійських стравах. Але, незважаючи на це, італійська кухня дуже різноманітна. На півночі їдять рис і поленту, на півдні - різноманітні спагеті і сири. У кожному з 20 регіонів Італії є свої кулінарні особливості. Емілія-Романья є батьківщиною фаршированих пельменів, Сицилія і Сієна славляться своїми десертами, долина Аоста – фондю, у Флоренції люблять стейк, а в Неаполі – піцу.

Італійці дуже прив'язані до своїх кулінарних традицій і ми, в ресторані il Molino, шануємо ці традиції і пропонуємо вам доставку основних страв, приготованих за класичними рецептами.

ПОПУЛЯРНІ СТРАВИ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ

Традиційна італійська їжа поділяється на:

  • antipasto (закуска);
  • primo piatto (зазвичай паста або інша борошняна страва, суп);
  • secondo piatto: основна страва – риба, м'ясо або птиця з салатом;
  • десерт – тірамісу.

Кожен вид страв має своїх фаворитів, які користуються популярністю не тільки в Італії, але і у всьому світі.

Лазанья згадується ще в кулінарних книгах, датованих XIII століттям, і вважається, що вона була вигадана в місті Неаполь, звідки поширилася по всій Італії. Ця класична італійська страва готується з твердого тіста з сиром, м'ясним фаршем, овочами і різними соусами, такими як бешамель або томат. Цю страву не можна пропустити, якщо ви хочете спробувати справжню італійську кухню.

Паста – це ніщо інше, як макарони, які зазвичай подаються в якості першої страви. Італійська паста однозначно асоціюється зі спагеті, хоча це всього лише один з кількох десятків популярних видів пасти. Макарони можна розділити на довгі (наприклад, спагеті), короткі (ньоккі, пеннє) і міні (соррі, стеллін). Існують сотні страв з пасти з різними соусами та начинкою: від овочів до яловичини, закінчуючи морепродуктами.

Насолоджуйтеся вишуканою італійською кухнею - замовте основні страви з доставкою додому, зателефонувавши нам по телефону або зробивши замовлення на сайті. І не забудьте ознайомитися з розділом «Умови доставки».