This version of the page http://www.kvsz.com/index.php/ua/pres-sluzhba (185.68.16.128) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-06. The original page over time could change.
Новини

Новини

Вівторок, 22 листопада 2022 14:09

Світла пам’ять, велика вдячність та шана вагонобудівнику

Khomenko


Війна, на превеликий жаль, продовжує забирати відданих Україні синів і доньок. 21 листопада провели в останню путь молодого захисника Вітчизни Дмитра Хоменка. Він за мир на рідній землі й свободу українського народу заплатив найвищу ціну, віддавши власне життя.

Докладніше ...
П'ятниця, 14 жовтня 2022 10:33

Ювілей – це перемога, нагорода за пройдене і зроблене

golova pravlinnia
Шановний Володимире Івановичу! У непростий для країни час – у дні російського вторгнення на територію України, яке триває вже восьмий місяць, – у ваше життя завітав ювілей. Поважна, шанована дата у житті, що сама по собі – наче перемога, наче нагорода за пройдене і зроблене. 

Докладніше ...
Понеділок, 03 жовтня 2022 10:47

Загинув працівник КВБЗ Ігор Андросов

svichka pr
Сьогодні, 3 жовтня 2022 року, працівники Крюківського вагонобудівного заводу, кременчужани проводять в останню путь свого земляка, колегу, захисника України Ігоря Павловича Андросова.

Докладніше ...
Понеділок, 26 вересня 2022 15:30

На КВБЗ підбивають попередні підсумки InnoTrans 2022

kerivniki na vistavtsi pr
Попередні підсумки роботи на наймасштабнішій світовій виставці машинобудівної галузі – InnoTrans 2022 – підбивають члени делегації ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», які повернулися на підприємство. Нагадаємо, що делегацію очолили голова наглядової ради Володимир Приходько, а також голова правління Максим Крамаренко, директор департаменту корпоративного управління Олександр Пьоришкін.

Докладніше ...
Понеділок, 26 вересня 2022 11:51

Заводську швидку допомогу можна викликати за мобільним

nadannyapershoimedichnoidopomogiyakidiinepotribnozastosovuvatidopostrazhdalogo
Лікувально-діагностичний центр ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» повідомляє, що служба медичної допомоги підприємства відтепер має не тільки стаціонарний, але й мобільний телефони. Стаціонарний заводський телефон «швидкої» багато працівників знають і пам’ятають – 23-03. Він залишається та є основним номером, за яким варто звертатися у разі потреби.

Докладніше ...
Середа, 21 вересня 2022 08:37

Вітаємо з Днем машинобудівника

pr zvarnik
У четверту неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники машинобудування та приладобудування України.
Можна сказати, що під час воєнного стану святкування не на часі. Так, не до концертів і народних гулянь. Але, враховуючи той внесок, який роблять машинобудівники у зміцнення обороноздатності країни, в її розвиток, саме час сказати, що цю галузь слід гідно оцінити, на державному рівні всіляко сприяти її піднесенню.

Докладніше ...
Вівторок, 20 вересня 2022 14:33

КВБЗ бере участь в InnoTrans 2022

pr InnoTrans22
Делегація ПАТ «КВБЗ» на чолі з головою наглядової ради Володимиром Приходьком бере участь у роботі 13-ї міжнародної виставки InnoTrans 2022, що відкрилася сьогодні, 20 вересня 2022 року, у Берліні (Німеччина). Вона триватиме до 23 вересня. Виставковий павільйон Messe Berlin приймає тисячі відвідувачів та експонентів із понад 56 країн світу.

Докладніше ...
Середа, 24 серпня 2022 10:08

Шановні вагонобудівники, мешканці Кременчука, Полтавської області, співвітчизники!

image
Надсилаємо вам щирі вітання з найголовнішим нашим святом – Днем Незалежності України. Не одне покоління українського народу протягом століть бореться за те, щоб жити у своїй вільній і незалежній державі.

Докладніше ...
Підписатися на цей канал RSS