This version of the page http://109.te.ua/371 (185.65.247.9) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-04. The original page over time could change.
Дисконтна програма 109
В базі - 15212 організацій (25385 контактів) та 190503 квартирних абонентів
Дисконта програма → Дисконтна програма 109
Назад

Економити, отримувати якісні товари та послуги, співпрацювати з кращими підприємствами та організаціями не лише Тернопільщини, а й усього західного регіону - усе це можливо з дисконтною програмою "109".

Список переваг на цьому не вичерпується. Адже дисконтна програма – це не лише можливість зекономити до 10%. Це ще й нагода заробити.

Сотні фірм, підприємств та підприємців – уже учасники програми. Сфери, в яких вони працюють, – найрізноманітніші. Тож якщо у вас є дисконтна картка (а її отримують як фірми-учасники, так і замовники послуг, які надає ресурс 109.te.ua та довідник "109") - ви можете дешевше купувати речі, продукти та техніку. А також - дешевше будувати, ремонтувати чи святкувати. І навіть поїхати за кордон, замовити транспорт чи полікуватися ви зможете дешевше.

Ми намагаємося сформувати середовище, де підприємці, бізнесмени та керівники підприємств разом із клієнтами (як своїми так і з клієнтами "109") разом ітимуть в напрямку розвитку місцевого виробника, а отже - й місцевої економіки.

Основною умовою такого руху-співпраці є загальна вигода. Адже учасники програми здобувають нових клієнтів та надійних партнерів, а клієнти програми отримують перевіреного виробника та знижку на послуги чи товари.

Ще одна умова – чесність. Задекларована знижка, яка в кожного учасника різна, діє завжди та всюди, а інформація про товар чи послугу - 100% достовірна. Як-то кажуть, "Свій свого не обмане". У межах програми учасники чесні як поміж собою так і з клієнтом. І, звісно, якість – один з основних аспектів дисконтної програми та мотивів для того, аби стати її учасником.

Мета дисконтної програми "109" – допомогти учасникам і клієнтам програми отримувати достовірну інформацію про товар, послугу та інших учасників. А також - зі знижкою їх придбати, використовуючи для цього індивідуальні можливості кожного учасника. Учасники і клієнти програми насамперед - патріоти Тернопільської області. Вони розуміють, що вигідніше та дешевше – купувати товари та послуги у своїх земляків. Таким чином - спільно розвивати місцевого виробника та економіку регіону.

Учасники програми – керівники фірм, підприємств та організацій, приватні підприємці та бізнесмени. Вони, в межах можливого для себе, надають послугу чи продають товар зі знижкою та пільгами іншим учасникам та клієнтам програми "109".

Клієнти програми – кожен хто має дисконтну картку. Отримати її можна по- різному. Приміром, керівники підприємств, фірм, установ, а також приватні підприємці отримують її автоматично і безкоштовно, коли рекламують свої товари та послуги з допомогою ресурсу 109.te.ua та в друкованому довіднику "109".

 Громадяни також можуть отримати акційну дисконтну карту, якщо купують її разом з телефонно-інформаційним довідником. В довіднику, зокрема, розміщений список учасників програми. Отримати картку можна й співпрацюючи з ресурсом 109.te.ua та довідником "109". Детальнішу інформацію можна отримати, написавши на адресу admin@109.te.ua. Туди ж просимо надсилати й свої пропозиції. Замовлення карток - за номером (096) 9192808.




Зберегти в закладки: 
Назад
  • Про проект
  • Партнери
  • Контакти
109.te.ua © 2009-2022