This version of the page http://psv.com.ua/ (89.184.77.141) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2022-12-03. The original page over time could change.
Гипноз в Киеве | Центр суггестивной психологии PSV в Киеве

Центр сугестії та гіпнотерапії PSV

Ми відкриті і працюємо щоденно!

Прийом проводить гіпнолог (гіпнотерапевт) Пономарьов Сергій Вячеславович, психолог вищої категорії (наказ Міністерства охорони здоров’я України від 03.06.2011 №333).

 

Ми відкриті і працюємо щоденно!

Запрошуємо на сеанси гіпнозу!

Лікування гіпнозом (гіпнотерапія) різних психічних розладів, таких як депресія, тривожність, обсесивно-компульсивний розлад, панічні атаки, страхи і фобії; залежні стани: алкоголізм, ігроманія, а також анорексія, булімія і т.п.

Груповий гіпноз – сеанси групового гіпнозу проводяться як в однорідній групі, наприклад, осіб які перенесли стрес, так і загальній групі оздоровчого гіпнозу.

Кодування гіпнозом – різні форми залежностей, алкоголізм, ігроманія, тютюнопаління та інше. Сеанси проходять індивідуально.

Групове кодування гіпнозом проводиться тільки в однорідних групах: особи які страждають алкоголізмом або ігроманією, а також іншими видами залежних станів.

Для запису на сеанси гіпнозу звертайтеся за телефонами, вказаними в Контактах.

Відгуки про гіпноз читайте тут.

Як правильно підготуватися до гіпнозу

Гіпноз на сьогоднішній день набирає обертів і стає все більш і більш популярним. Як правильно підготуватися до гіпнозу, що потрібно знати для того, щоб були ефективними сеанси і приводили до бажаних результатів? Інформація, надана в цій статті, не є покроковою інструкцією, в ній ми розглянемо деякі аспекти, які допоможуть правильно підійти до лікувальної гіпнотерапії і до гіпнозу в цілому.

Читати далі »

Гіпнотерапія жіночого алкоголізму. Клінічний випадок

Гіпнотерапія жіночого алкоголізму дозволяє жінкам вилікуватись від алкогольної залежності. Відомо, що жіночий алкоголізм найважче лікувати, ніж алкогольну залежність у чоловіків. Жінки емоційніші, тим самим вони легше піддаються своїм бажанням, вони ніби йдуть на поводу своїх емоцій, тим самим ускладнюється лікувальний процес. Більшість алкогольних зривів якраз і відбувається в ситуативних умовах, особливо при нестійкій психіці, яка на той час вже порушена систематичним зловживанням алкоголю.

Читати далі »

Гіпноз при панічних атаках (ПА)

Гіпноз при панічних атаках (ПА) дає можливість людині повернутися до здорового життя без панічних нападів. Нормалізує роботу нервової системи організму, фізичного самопочуття, підвищує загальну активність та продуктивність у всіх сферах життєдіяльності. Гіпноз дозволяє не тільки позбутися самих панічних атак, а й загалом покращити психічне здоров’я особистості, яке у свою чергу відкриває нові можливості та нові перспективи у житті.

Читати далі »

Гіпнотерапія психічних розладів

Гіпнотерапія психічних розладів виступає самостійним лікувальним методом, спрямованим на широкий спектр психічної патології, що має свої хронологічні особливості у виникненні та перебігу хвороб, що порушують когнітивну діяльність, емоційно-вольову сферу, поведінкові реакції людини, що впливають на весь комплекс соціальної та особистого життя індивіду.

Читати далі »

Психологія залежної поведінки

Психологія залежної поведінки стосується широкого спектру залежних станів людей, не робить відмінностей щодо їх гендерних та вікових обмежень, соціального статусу, освіти, фінансового стану, місця проживання, наявності сім’ї. Іншими словами, будь-яка людина з різними можливостями може потрапити як у фізичну, так і психологічну залежність. Її психіка під тиском патологічної емоційної та фізичної прихильності до чогось, або до когось, відповідно зазнає змін, стає вразливою, податливою до зовнішнього впливу, до маніпуляцій і набуває залежних рис характеру.

Читати далі »

Гіпноз при емоційному вигорянні

Гіпноз при емоційному вигорянні – найефективніший вид лікування, спрямований на повне відновлення емоційно-вольової сфери та психічної активності вищої нервової діяльності людини. Активація гіпнозом фізичних та психічних процесів дозволяє досягти бажаних результатів, а саме використання особистісних ресурсів відкриває перед індивідом нові перспективи та можливості, тим самим веде його до абсолютного одужання.

Читати далі »

Кодування від електронних сигарет. Клінічний випадок

Кодування від електронних сигарет, від айкосу, від вейпу проводиться з метою позбавитися залежності, викликаної даним видом куріння, і почати вести повноцінний здоровий спосіб життя. Іти в ногу з часом, слідувати моді, це завжди добре, але тільки не на шкоду своєму здоров’ю. За допомогою гіпнозу ви зможете кинути палити електронні сигарети.

Читати далі »

Меланхолія, позбавляємося за допомогою гіпнозу

Меланхолія, позбавляємося за допомогою гіпнозу та нормалізуємо настрій. Слід так розпочати цю статтю, в якій йтиметься про проблему зниженого настрою, зневіри, меланхолії та їх лікування за допомогою медичного гіпнозу. Проблема нині стоїть дуже гостро у суспільстві, викликана різними чинниками впливу нервову систему людини, цим лежить у сфері психічного здоров’я, у якому успішно справляється з цим завданням гіпнотерапія.

Читати далі »

Гіпнотерапія асертивності (впевненості)

Гіпнотерапія асертивності (впевненості) дозволяє в процесі сеансів гіпнозу досягти високих і стійких результатів у роботі з почуттям невпевненості, патологічною боязкістю, заниженою самооцінкою та необхідністю постійних оцінок від оточуючих людей для власного утвердження як у повсякденному житті, так і в професійній діяльності. Гіпнотерапія дає можливість використовувати приховані ресурси психіки, які і призводять до цілеспрямованих дій.

Читати далі »

Істерія. Лікування гіпнозом

Лікування гіпнозом істерії успішно проводиться з давніх-давен. Так французький психіатр, гіпнотерапевт Жан Мартен Шарко (1825-1893), один із вчителів Зигмунда Фрейда, застосовував у лікувальних цілях сеанси гіпнозу зі своїми пацієнтами, які страждають на цю недугу. У професійній медичній літературі ми можемо зустріти істерію ще як гістріонічний розлад особистості, що означає з грецької histrionic – театральний, демонстративний, неприродний, а з латинської термін histrio перекладається як актор.

Читати далі »